Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
  
Ulike måter å oppleve Old Stavanger på
fra USD 400,00
Mer informasjon
fra USD 400,00
Mer informasjon
Anmeldelser (2 357)
Filtrer anmeldelser
2 357 resultater
Vurdering fra reisende
1 235
925
181
15
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 235
925
181
15
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 2 357 anmeldelser
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

"Gamleby" som er et levende sentrum. Alle typer butikker - ikke bare turistbutikker - og mange restauranter og utesteder.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Petter_Borkeeiet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020

En av must i Stavanger. Det er deilig å gå rundt i de fine små gatene med gamle og vel bevart husene. Det er som å reise tilbake i tiden.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, mars8
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Veldig koselig by, alt innen gangavstand fra hotellet. Gamlebyen var utrolig koselig. Mange fine spisesteder. Anbefaler et besøk i Stavanger

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Lise010
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Anbefaler å ta turen til Gamle Stavanger om du er i byen! Superkoselige hus med små hager gir en skikkelig koselig atmosfære

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, ETML
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020

Stille og rolig søndagstur i solen i gamlebyen - veldig hyggelig opplevelse - ikke var det for mange mennesker heller,

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, 497heller
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser