Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
  
Ulike måter å oppleve Gamle Stavanger på
fra USD 400,00
Mer informasjon
fra USD 400,00
Mer informasjon
Anmeldelser (2 359)
Filtrer anmeldelser
2 359 resultater
Vurdering fra reisende
1 237
925
181
15
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 237
925
181
15
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 2 359 anmeldelser
Anmeldt 16. august 2020

A quiet Saturday stroll, thank u Corona . Veldig kjekt å se hvordan husene var bygd i gamle stavanger.

Dato for opplevelse: august 2020
1  Takk, Gaularfjell
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Kjempe koselig og vandre i gamle Stavanger, mellom alle husene. Flott opplevelse som er obligatorisk når man besøker Stavanger. Mye brostein så greit å ha med gode sko.

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, kire9219
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2020

Masse fine gater og streder. Fin arkitektur. Koselig blanding av gamle bygninger med fine små hager.

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, khsyv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

"Gamleby" som er et levende sentrum. Alle typer butikker - ikke bare turistbutikker - og mange restauranter og utesteder.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Petter_Borkeeiet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020

En av must i Stavanger. Det er deilig å gå rundt i de fine små gatene med gamle og vel bevart husene. Det er som å reise tilbake i tiden.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, mars8
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser