“Ypperlig!”
Anmeldelse av RE- NAA

RE- NAA
Vurdert som nr. 6 av 325 Restauranter i Stavanger
Kjøkken: Norsk, Skandinavisk, Internasjonalt
God for: Romantisk, Spesielle anledninger, Store grupper, Forretningsmøter, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Sent på kvelden, Lunsj, Reservasjoner
Beskrivelse: Renaa: Restauranten (nedre etasje) tilbyr nyskapende mat og vin fra øverste hylle, tilberedt med største omhu, servert i flotte omgivelser med en avslappet og koselig atmosfære. Restauranten egner seg for formelle så vel som uformelle anledninger, enten man skal invitere kontakter, kose seg litt ekstra med familie og venner, ha en romantisk aften eller ha en større middag med utsøkt mat og service. Sven Erik Renaa er en prisbelønt norsk toppkokk, som blant annet har vært Årets Kokk to ganger, Årets Kjøkkensjef, og mangeårig Manager for det norske Kokkelandslaget, som under hans ledelse bl.a ble OL-vinner i Erfurt 2008. Sven Erik Renaa har også utgitt flere kritikerroste kokebøker.
Anmeldt 31. mars 2013 via mobile enheter

En fantastisk matopplevelse.
En smaksopplevelse man sjelden opplever i Norge. MÅ oppleves! Spiste en nydelig entrecot og en fantastisk karamellpudding til dessert. Anbefales!

Takk, Oeidesen

Anmeldt 25. februar 2013

Det er forskjell på oppe og nede, så vil bare presisere at vi spise oppe på Matbaren.

Hadde en koselig kveld med venninner. Spiste dagens fisk og det smakte veldig bra. Fikk koselig bord ved vinduet og en oppmerksom servitør som passet godt på oss gjennom kvelden.

Dato for besøk: februar 2013
Takk, SiljeVF
Anmeldt 22. januar 2013

Etter å ha sett en reportasje på lokal-tv, der restauranten fortalte om store ambisjoner (best i Norge osv.), bestemte vi oss for å prøve Renaa's konsept, som holder til i de gamle lokalene til Jans mat og vinhus, og der har vi hatt mange flotte mat-opplevelser opp gjennom tidene, så alt lå til rette for en minneverdig kveld.

Lokalene er ombygget siden sist vi var der, med et moderne innslag av ribber i tre, bølgeformet, oppunder taket og ned langs veggene. Dessverre hadde lokalet store problemer med romklang, heldigvis var det ikke fullt i restauranten og gjestene var overraskende rolige, tross for at det var lørdag.

Kveldens meny, opplest av en lite inspirerende servitør, bestod av bl.a. Kamskjell, Lysing, Andelever og Reinsdyr Røros. I tillegg var det en matchende vin-pakke, som vi takket ja til.

Etter et par glass Champagne og amuse bouche, kommer første rett, kamskjell, sammen med en consommé. Vi begge ser på hverandre etter første munnfull og rister beskjedent på hodet, kamskjellet er smakløst! For en nedtur, ingen god start på kvelden.
Så var det Lysing, og det første jeg ser når den ankommer bordet, er melkeproteinene som tyter ut på sidene, ikke bra! Den smaker ok, men dog noe tørr. Igjen en skuffelse.
Så kom andeleveren, og heldigvis ble det en opptur, smakte rett og slett fantastisk! Det begynte nå å bygge seg opp en stor spenning til kveldens høydepunkt, Reinsdyret. Ny servitør på plass, som startet presentasjonen: " Kveldens hovedrett er Hjort.. " Jeg avbrøt og spurte om det hadde rabla for oss, men vi kunne huske å ha bestilt Reinsdyr? Servitøren forklarte at de måtte trekke reinsdyret av menyen grunnet dårlig kvalitet. Dette burde de ha opplyst om, da vi først satte oss ned ved bordet, utrolig amatørmessig. Heldigvis liker jeg hjort, men kona mi er noe lunken til det, så det ble en stor nedtur for henne, noe av tilbehøret ble spist, men hjorten lå igjen på tallerken.

Så, alt i alt ble denne kvelden en utrolig dårlig opplevelse, og prisen for dette dårlige håndverket/servicen, kr.3600, kan bare karakteriseres som et ran.

Hvis Renaa Restauranter virkelig har ambisjoner om å bli best i Norge, så må de virkelig gå inn i seg selv, de har en lang lang vei å gå.... Stikkordet er: Kontinuitet!

Dato for besøk: januar 2013
2  Takk, C0llarg0L
Anmeldt 21. januar 2013

De har en kjempegod smoothie som kalles Green Tornado som i høyeste grad bør smakes! Sanwichene er smakfulle og mettende. Servicen kjempe god! Ambefales på det varmeste!

Dato for besøk: januar 2013
Takk, AmSve
Anmeldt 22. desember 2012 via mobile enheter

Topp atmosfære på Renaa nede (gourmet restauranten). Anbefaler å sitte i fløyen til venstre hvor det ikke er hvite duker). Maten veldig god og kul, kreativ. Topp service

Takk, siddisene

Reisende som så på RE- NAA, så også på

Stavanger, Stavanger kommune

Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i RE- NAA? Del dine erfaringer!