Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat til en rimelig penge”
Anmeldelse av Far East

Far East
Vurdert som nr. 22 av 227 Restauranter i Stavanger
Prisklasse: USD 8 - USD 21
Kjøkken: Sushi, Kinesisk, Japansk
Middagsalternativer: Levering
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Levering
Anmeldt 24. september 2020

God mat. Liten plass. Dyr drikke. God service. Prisene er gode. De er raske. Har spist her i flere år

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Issicam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (285)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 285 anmeldelser

Anmeldt 8. juli 2020

Meget dårlig mat. Smakte ikke godt. Langt under standard. Ikke å anbefale! Rettene var ikke gode og var ikke nærheten av å smake noe som helst, som minnet om rettens navn. Phad thai retten min var ikke det som menyen sa. Alt annet enn Phad thai

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, LarsReiser
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. mai 2020

Det er ingen plass jeg har kjøpt mer mat fra enn Far East, så det sier vel sitt.
Stekt and I chilli-saus er så god at jeg glemmer alle bekymringer og føler meg som en konge!
Flotte råvarer, god smak, rause porsjoner og alltid like hyggelige Gigi.

Dato for besøk: mai 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, FrankSolem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. februar 2020 via mobile enheter

En meget god og billig restaurant med asiatisk mat. Er ikke veldig trivelig sted å sitte, men maten er helt fantastisk. Maten kom veldig raskt , og så hadde de en meget god og sterk chilli saus på bordet.

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, 82TomG82
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. februar 2020

Elsker stedet her.. kommer alltid med kona.. veldig godt.. top service.. tommel OPP.. anbefaler det meste fra menyen liker vårruller og nudler best..

Dato for besøk: november 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, HaraldStavanger
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Far East, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Far East? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din