Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Altfor lang ventetid”
Anmeldelse av Kaffelade Stavanger

Kaffelade Stavanger
Vurdert som nr. 115 av 235 Restauranter i Stavanger
Prisklasse: USD 7 - USD 20
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. august 2021 via mobile enheter

Tok latterlig lang tid å få maten. Burde ikke måtte vente mer enn 30 min på en Sandwich. Så at andre gjester også var misfornøyd med ventetiden.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Philip_Oslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (22)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 22 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Pizzabunnen var dårlig, smakte som frossen ferdig pizzabunn. Kaffien var OK, men heller ikke mer. Service var helt fraværende.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, MStavanger1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2021 via mobile enheter

Vi bestemte oss for å spise lunsj her, god mat og god drikke. Men servicen var så som så. Ba om vann, fikk beskjed om å ta i plastkopp (når man sitter på restaurant forventer man å kunne få ordentlig glass å ha drikken i. For det første var det lunkent vann, gikk tilbake å sa vi ville ha kaldt vann, fikk ikke svar, han gikk bare bort å fylte på og virket sur for at man sa fra!! Drar ikke dit flere ganger.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Linda B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

Innbydende og stilig lokale, en rolig oase midt i byen. Bestilte en unik honningkake og sjokokake sammen med en kopp kaffe. Fantastiske kakestykker!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 583sindrem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. mai 2021 via mobile enheter

Lokalene er flotte og restauranten har en strålende atmosfære!
Vi bestilte focaccia begge to med drikke og en muffins til dessert. Fikk selvsagt drikken servert umiddelbart, men måtte vente lenge før maten ble servert. Min mat var tålig greit, men samboeren fikk servert en focaccia med laks som var pepret såpass at hun påsto at det svidde i munnen i etterkant. Ikke verdt ventetiden. Muffinsene var gode, og det var drikkene også!

Dato for besøk: mai 2021
Takk, joejoesunsun
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Kaffelade Stavanger, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Kaffelade Stavanger? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.