Møtte opp uten bordreservasjon og fikk bord med engang. God mat med masse smak og punch. Prisene er greie.
53–57 av 107 anmeldelser
Veldig god mat og hyggelig service. Vi spiste sharingmeny og fikk et godt utvalgt av ulike retter. Anbefales på det varmeste for de som vil ja en livlig middag
Bestilte catering menyen med 11 småretter til dåpsfeiring. Utrolig fornøyd med service og tilpasning av meny i forhold til allergier. Veldig god mat med mange spennende smaker som falt i smak hos alle gjestene. Alt ble levert som avtalt og rikelige porsjoner. Anbefales sterkt til alle som ønsker mer enn vanlig tapas
Ble tatt veldig godt i mot her. Svært hyggelige og oppmerksomme servitører. De passet svært bra på oss. Kokken kom også ut og hilset på oss.
Spurte om alt var OK , sa at de kunne lage mer mat om vi ville ha det m.m. Maten smakte kjempebra. Alle i følget var enige om at dette var SUPERB.
Vi hadde bestilt mat til en 70 års dag mange uker i forveien til levering, hadde ordrenr og bekreftelse og alt på mail. Når klokken blir ti over 7 og maten ikke er levert ringer vi inn, nei de hadde ikke fått/eller så noe bestilling, så det var ingen mat. Endte opp med thai take away istedet.
Amatørmessig!