Vi var fem stykker som skulle ut og spise på «spis for under hundre», to stykker bestilte den retten og to andre bestille en dessert som man måtte være minst to på. Det var mye amper stemning der vi satt i nærheten av kjøkkenet, mange stressede ansatte kanskje. Vi som bestilte desserten måtte spørre etter den da de to andre snart var ferdig med sin mat. Han vi pratet med gikk til kjøkkenet og ba de starte med en gang, da den var bestilt for svært lenge siden. Ti minutter etterpå kommer han bort og sier han trenger bordet vårt, om vi var klare til å gå. Vi minnet han om desserten vi ikke hadde fått, hvorpå svaret er «skulle vi bare droppet den da?» vi ønsket den om den var påbegynt, han går til kjøkkenet og ber de droppe den desserten, sier til oss at den ikke var påbegynt, og om vi kunne gå til baren og betale. Så vi ble sendt ut og fikk ikke maten vi hadde bestilt. Skuffende!