Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat.”
Anmeldelse av House of fingerfood

House of fingerfood
Vurdert som nr. 54 av 234 Restauranter i Stavanger
Prisklasse: USD 7 - USD 51
Restaurantdetaljer
Anmeldt 24. august 2021 via mobile enheter

Hadde bestilt bord, og ble vennlig mottatt, av en veldig serviceminded servitør.
Vi fulgte hans anbefaling og tok sharingmeny nr 3. Fantastisk god og spennende mat, alt smakte fortreffelig.
Koselig lokale, men til tider høyt støynivå. Vår servitør gikk for dagen da vi var halvveis i måltidet. Då ble det brått slutt på all service, og fra å være superfornøyde ble vi misfornøyde.Slik skal det ikke være, håper dette blir tatt opp og rettet på.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Elisabeth19050245
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (107)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2832 av 107 anmeldelser

Anmeldt 14. august 2021 via mobile enheter

Ut å spise for å kose oss(5 pers.), og det gjorde vi!
Søkte Resturant i et området, fikk godt inntrykk av stedet og spennende meny. Kom seint, ca 1 time før stenging, og fikk heldigvis bord ved at noen var ferdig.
Bestilte 3 forskjellige fingermat/forretter(3, 5 og 8) på deling. Og hovedretter(12, 13, 14 og 15). Topp service og gourmet mat. Alt overgikk forventningene på smak og opplevelsen. Hvis vi skulle bemerket noe, var Nachos litt tam. Alle hadde en fantastisk opplevelse av maten og stedet. Kan anbefales på det sterkeste.
Kommer garantert tilbake ved neste besøk i Stavanger!

Dato for besøk: august 2021
Takk, GlennRai
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2021 via mobile enheter

Vi spiste forskjellige versjoner av ferdige tapas menyer som skulle gi oss en smak av det beste i denne restauranten. Lite å utsette på maten, den var helt på det jevne av hva en kan forvente på en resturant, men det var heller ingen retter som løftet opplevelsen over middels. Det tok relativt leng tid fra bestillingen var plassert til maten var på bordet, betjeningen var i beste fall nøytral.
Tapas på det jevne, du lever fint med et besøk her men det går bra uten også

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, Odd S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2021 via mobile enheter

noe av den beste maten jeg har smakt
hadde rett nummer 5 og diverse andre, men den nummer 5 skilte seg ut helt utrolig deilig. og veldig stilig lokale, men bra service.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, gruddere
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juni 2021 via mobile enheter

Spennende og gode smaker, kombinert med god stemning i lokalet og hyggelig betjening.
En perle midt i sentrum.
Absolutt verdt et besøk.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Tho70
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på House of fingerfood, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i House of fingerfood? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.