Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste pizzaen i Stavanger!”
Anmeldelse av Mano Pizza

Mano Pizza
Vurdert som nr. 10 av 233 Restauranter i Stavanger
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 7 - USD 17
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. september 2020

Har nesten kun kjøpt Mano Pizza som takeaway etter at de åpnet da det er den soleklart beste pizzaen i Stavanger! Har også spist i restauranten et par ganger og fått veldig god service fra servitørene.
Maten leverer alltid opp til god standard uansett hvilken type pizza du kjøper. Ingen andre som lager pizza på samme måten som Mano Pizza.
Tynn pizzabunn med stor skorpe med fantastiske ingredienser stekt på italienskvis.
Aiolien som du kan kjøpe med er også den beste jeg har smakt.

De har ofte kampanjetilbud med rabatterte priser, og du får 10 % cashback av hver ordre du bestiller så du får alltid litt penger tilbake som du kan bruke i neste bestilling, det er en flott ordning.

Har kun gode ting å si om Mano pizza!

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, VJ3Y5K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (111)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1519 av 111 anmeldelser

Anmeldt 25. september 2020 via mobile enheter

Veldig god pizza, koselig lokale. Priset som fastfood men med kvalitet som ekte italiensk pizza. Anbefales.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, NorTraveller4000
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. august 2020 via mobile enheter

Pizzabunnen var alt for seig og hard å tygge.

Vi kommer ikke til å komme her igjen hvertfall.

Fikk maten raskt.

Dato for besøk: august 2020
Takk, thenorwegiangamer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
StianSon, General Manager på Mano Pizza, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2020

Hei,

Beklager at pizzaen ikke stod til forventing! Send oss gjerne en mail på mano@mano.pizza så skal vi prøve å gjøre det godt igjen.

Mvh,

Stian

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Helt fantastisk bra pizza. Veldig hyggelig og blid betjening Bra service Kommer helt sikkert tilbake

Dato for besøk: august 2020
Takk, SigmundL6
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Veldig bra italiensk style pizza. Smak av Italia. Litt for mye væske (fra grønnsakene?) på pizza Ortolana, men veldig god på smak! Porcini di Bosco anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, TonZwe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mano Pizza, så også på

 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Mano Pizza? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din