Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Litt skuffende.”
Anmeldelse av Mano Pizza

Mano Pizza
Vurdert som nr. 14 av 234 Restauranter i Stavanger
Prisklasse: USD 6 - USD 16
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. august 2021 via mobile enheter

Skal innrømme at jeg ble litt skuffa ut ifra de forventningene jeg på forhånd hadde til pizza herfra. Ikke noe mer enn helt grei pizza.

Dato for besøk: august 2021
Takk, v3gst3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Stian S, General Manager på Mano Pizza, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2021

Hei! Det var trist å høre at vi ikke stod til forventing. Vi vil gjerne høre mer om hvorfor dette bare var en grei pizza :) Send oss gjerne en mail til mano@mano.pizza

Mvh,

Mano

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (117)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 117 anmeldelser

Anmeldt 10. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk god pizza, du blir mer enn mett om du følger anbefalingen på mengde.Få bord og sitteplasser, men koselig om du får tak i bord

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, Syk02jcb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk god pizza.
Vi bestilte en meter pizza pluss en barnepizza, og det var nok til oss 5. God service. Stedet har få sitteplasser, så greit å reservere bord.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, larsandr_e
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juni 2021 via mobile enheter

Veldig god pizza! Ring og bestill so e pizzaen kjapt ferdig og kan hentes, ikkje bruk foodora- lengre ventetid då.
Vil ete der igjen

Dato for besøk: juni 2021
Takk, SandraMur
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juni 2021

Sitter på hotellrommet og kjenner fortsatt på den gode ettersmaken Dette var virkelig en god pizza. De hadde en skikkelig ovn, en god pizzabunn og knallgod pizzasaus. Da kan de hive på nesten hva det vil og det vil allikevel smake amazing. En av de beste jeg har smakt i Norge

Dato for besøk: juni 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Arnt A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Mano Pizza, så også på

 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Mano Pizza? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.