AGTE1961
Trondheim, Norge
Anmeldelse av Eilert Smith Hotel
5,0 av 5 boblerAnmeldt 20. sep. 2020
Dato for oppholdet: september 2020
Romtips: Juniorsuite med utsikt over fjorden
Hanne Granlien, Gjestetjenester/resepsjonEilert Smith Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 28. sep. 2020
Kjære gjest,

Vi setter stor pris på deres tilbakemelding, og det gleder oss å høre at dere hadde et trivelig opphold her på Eilert Smith. Hyggelig at frokosten falt så i smak at det ble lunsj på Preikestolen. Dere er hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning!

Beste hilsen
0.7 km fra Eilert Smith Hotel
3.4 km fra Eilert Smith Hotel
Se flere hoteller i Stavanger
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Vi bodde to netter i Eilert Smith ifm gjennomreise. Super service både ved bestilling og under oppholdet. Lekre rom, imøtekommende personell og flott frokost som ble servert på rommet. Anbefales på det varmeste.

1  Takk, HAlife
Johanna Holmes, Marketing på Eilert Smith Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020

Hei og tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding. Vi setter så utrolig stor pris på det! Hyggelig å høre at dere hadde et fint opphold hos oss. Ønsker dere hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning.

Anmeldt 16. juli 2020

Det er alltid moro å komme tilbake til et hotell ett år senere for å se om noe er forandret. Spesielt når hotellet var helt nyåpnet da vi var der første gangen, og spesielt når hotellet er av slik kaliber som Eilert Smith Hotel. Jeg har lest gjennom det jeg skreiv forrige gang vi bodde her (https://no.tripadvisor.com/ShowUserReviews-g190511-d16828867-r705020722-Eilert_Smith_Hotel-Stavanger_Stavanger_Municipality_Rogaland_Western_Norway.html) for å sammenligne – og har de klart å opprettholde standarden? Dette er jo et hotell som siktet skyhøyt fra første stund, der det ikke var spart på noe.

Joda, det var en fryd å komme tilbake. Noen få ting var endret pga. korona-tiltak (som f.eks. at Helmer-teen i løsvekt var byttet ut med Helmer-te i porsjonposer), men ellers var alt minst like bra som sist. Eller, frokosten var faktisk hevet flere hakk siden sist. Det var ikke lenger plass i den elegante eike-boksen til frokosten som nå ble servert på rommet. Jeg kan ikke huske å ha fått servert en slik frokost på rommet noen gang i mitt liv. Helt vilt!

Det fine med slike små Boutique-hotell er at det er få ansatte, og av disse er det veldig få man møter under oppholdet. Da ligger alt til rette for at man kan få et litt "personlig" forhold mellom om gjester og ansatte. I hvert fall hvis man som gjest ønsker det da – for da ansatte her er fantastisk imøtekommende. De gjør det de kan for at man skal ha det bra.

Jeg trenger ikke å ramse opp alt jeg skreiv sist, heller bare oppsummere at det var - om mulig – enda bedre denne gangen. Nå er jeg i hvert fall ikke i tvil; Vi kommer tilbake – og jeg gleder meg veldig! To da blir det 2 netter :-D

Romtips: Jeg tror alle rom her er helt fantastiske, men noen har nok ikke sjøutsikt.
2  Takk, KennethRordam
Johanna Holmes, Marketing på Eilert Smith Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2020

Kjære Kenneth,
Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding (igjen)! Utrolig kjekt å høre at dere koste dere også denne gangen. Vi jobber stadig for å forbedre oss og konseptet er fremdeles under utvikling, så det er fint å få tilbakemelding på at de tilpasningene vi gjør også funker fint for gjestene våre.
Vi håper dere kommer tilbake igjen snart, og lover å ta minst like godt vare på dere da.

Med ønske om en fortsatt god sommer,
Beste hilsen fra

Anmeldt 15. juli 2020

Sjelden overgår opplevelsen mine forventninger.
I Stavanger fikk jeg en særdeles behagelig velkomst og opphold hos Tone på Eilert Smith Hotel. Tone er et helt fantastisk vertskap!
Rommene er rause og med all slags moderne fasiliteter. Frokosten var utmerket og det mest behagelige var at den inntar du selv når det passer deg på ditt eget rom.
Det er ikke alle hoteller unt å ha en to-stjerners RE-NAA restaurant i første etasje - så på Eilert Smith Hotel får du hele pakken!
Kan man bedre ha det? :-) :-)

Dato for oppholdet: januar 2020
Takk, Ahlback

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding - Det betyr svært mye for oss! Så hyggelig å høre at du hadde et fint opphold hos oss. Hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning og fortsatt god sommer.

Anmeldt 24. mai 2020

Everything was excellent
Veldig bra hotell, utrolig kult at det finnes slike steder i Norge. Alt var veldig gjennomført. Tenker da på bygget og detaljer rundt ombygningen.
Tok veldig bra hensyn til smittefare uten at det føltes unaturlig. Hit kan man reise trygt i disse tider...

Skal dit igjen.

Dato for oppholdet: mai 2020
Takk, Bjornindahl
Johanna Holmes, Marketing på Eilert Smith Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juni 2020

Hei Bjørn-Erik! Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding, og beklager at vi har vært så sene med å svare. Godt å høre at du hadde et fint opphold og at du følte deg trygg hos oss.
Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning!

Anmeldt 23. februar 2020 via mobile enheter

Som gjester ble vi svært godt mottatt med personlig service.
Oppholdet var herlig!

Her er det brukt førsteklasses materialer til håndlaget innredning av marmor og eik. På badet er det brukt topp innredning og materialer. Håndklær og morgenkåper av av tung og god bomull og hygieneproduktene er selvsagt også fra topp produsenter. Det er møbler fra den lokale «design icon»-produsenten Eikund og Hifi fra lokale Electrocompaniet. Herlige senger. Det er heftige kunstverk på rommet, skulptur og bilder fra den lokale kunstneren Per Dybvig.

I tekjøkkenet finnes det godsaker i skuffer og kjøleskap som en kan kose seg med uten ytterligere vederlag. Frokost kommer på døren og er fra Re-naa express. Dette er fra samme samme gjengen som står bak Michelin-restauranten som ligger i første etasje

Eilert Smith hotell er en helt annen klasse enn de andre hotellene i Stavanger. Jeg tviler på at det finnes noe så elegant og flott noe annet sted i Norge. Dette er et top notch boutique hotell med to-stjerners Michelin-restaurant. Bygget er en arkitektonisk funkisperle, ingenting her er overlatt til tilfeldighetene.

Dato for oppholdet: desember 2019
1  Takk, 688tinau
Johanna Holmes, Markedsføring på Eilert Smith Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. februar 2020

Hei og tusen takk for at du tok deg tid til skrive en anmeldelse. Vi setter stor pris på det! Så utrolig hyggelig å høre at dere hadde et fint opphold her hos oss. Hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning.

Hilsen Team Eilert Smith