Det er alltid moro å komme tilbake til et hotell ett år senere for å se om noe er forandret. Spesielt når hotellet var helt nyåpnet da vi var der første gangen, og spesielt når hotellet er av slik kaliber som Eilert Smith Hotel. Jeg har lest gjennom det jeg skreiv forrige gang vi bodde her (https://no.tripadvisor.com/ShowUserReviews-g190511-d16828867-r705020722-Eilert_Smith_Hotel-Stavanger_Stavanger_Municipality_Rogaland_Western_Norway.html) for å sammenligne – og har de klart å opprettholde standarden? Dette er jo et hotell som siktet skyhøyt fra første stund, der det ikke var spart på noe.
Joda, det var en fryd å komme tilbake. Noen få ting var endret pga. korona-tiltak (som f.eks. at Helmer-teen i løsvekt var byttet ut med Helmer-te i porsjonposer), men ellers var alt minst like bra som sist. Eller, frokosten var faktisk hevet flere hakk siden sist. Det var ikke lenger plass i den elegante eike-boksen til frokosten som nå ble servert på rommet. Jeg kan ikke huske å ha fått servert en slik frokost på rommet noen gang i mitt liv. Helt vilt!
Det fine med slike små Boutique-hotell er at det er få ansatte, og av disse er det veldig få man møter under oppholdet. Da ligger alt til rette for at man kan få et litt "personlig" forhold mellom om gjester og ansatte. I hvert fall hvis man som gjest ønsker det da – for da ansatte her er fantastisk imøtekommende. De gjør det de kan for at man skal ha det bra.
Jeg trenger ikke å ramse opp alt jeg skreiv sist, heller bare oppsummere at det var - om mulig – enda bedre denne gangen. Nå er jeg i hvert fall ikke i tvil; Vi kommer tilbake – og jeg gleder meg veldig! To da blir det 2 netter :-D