Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Minner lite om gresk mat”
Anmeldelse av Akropolis Greek Cuisine

Akropolis Greek Cuisine
Vurdert som nr. 129 av 225 Restauranter i Stavanger
Prisklasse: USD 2 - USD 37
Beskrivelse: Alt er laget med de ferskeste ingrediensene, etterfulgt av gamle familie oppskrifter sendt videre på generasjon til generasjon. ​ Og det er konseptet til Akropolis: Tradisjonell, familie oppskrifter, som bare bruker det beste i lokale og greske råvarer, som har som mål å tilby en autentisk gresk matopplevelse i en avslappet og komfortabel setting i hjertet av Stavanger ​ Velkommen til oss
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Alt er laget med de ferskeste ingrediensene, etterfulgt av gamle familie oppskrifter sendt videre på generasjon til generasjon. ​ Og det er konseptet til Akropolis: Tradisjonell, familie oppskrifter, som bare bruker det beste i lokale og greske råvarer, som har som mål å tilby en autentisk gresk matopplevelse i en avslappet og komfortabel setting i hjertet av Stavanger ​ Velkommen til oss
Anmeldt 16. juli 2020

Var siste kveld i Stavanger i går og gikk for å prøve noe Greskt..
Utrolig skuffende mat,var like sulten da vi forlot stedet,bestilte stifado.Har smakt hvordan Stifado SKAL smake og dette var langt ifra..var 2-3 kjøttbiter,1 løk, liten bit gulerot og noen potetbåter.
Anbefaler ikke dette stedet.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Berberg1979
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (20)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

913 av 20 anmeldelser

Anmeldt 16. juli 2020

Hyggelig personale, bra atmosfære og god beliggenhet, men maten var ikke helt til standard. Noe av kjøttet var fortsatt rått og selvom smaken ikke var dårlig, minnet det lite om ekte gresk mat.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, corae278
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. november 2019

Fanstisk mat, store porsjoner, greie priser, nydelig stemning og hyggelig personal - midt i Stavanger sentrum. Her kommer jeg garantert til å komme tilbake.

Anbefales på det varmeste

Christian og Victor

Dato for besøk: november 2019
Takk, finne93
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. november 2019 via mobile enheter

Svært fornøyd med maten :-) ingen ting å påpeke her god service og flott atmosfære starer og midda var kraftige prosjoner ;)

Dato for besøk: november 2019
Takk, 992olea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. november 2019

God mat og drikke. Litt begrenset utvalg. Bållukt i lokalet fra åpen peis som ble sittende igjen i tøyet. Ulike ansatte som var veldig pågående for å få oss til å bestille før alle i det hele tatt var med bordet, for deretter å komme igjen 2 minutter senere. Opplevdes uryddig og masete.

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, 472randil
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Akropolis Greek Cuisine, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Akropolis Greek Cuisine? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din