Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gresk lunsj som tok oss til Hellas”
Anmeldelse av Akropolis Greek Cuisine

Akropolis Greek Cuisine
Vurdert som nr. 128 av 225 Restauranter i Stavanger
Prisklasse: USD 2 - USD 38
Beskrivelse: Alt er laget med de ferskeste ingrediensene, etterfulgt av gamle familie oppskrifter sendt videre på generasjon til generasjon. ​ Og det er konseptet til Akropolis: Tradisjonell, familie oppskrifter, som bare bruker det beste i lokale og greske råvarer, som har som mål å tilby en autentisk gresk matopplevelse i en avslappet og komfortabel setting i hjertet av Stavanger ​ Velkommen til oss
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Alt er laget med de ferskeste ingrediensene, etterfulgt av gamle familie oppskrifter sendt videre på generasjon til generasjon. ​ Og det er konseptet til Akropolis: Tradisjonell, familie oppskrifter, som bare bruker det beste i lokale og greske råvarer, som har som mål å tilby en autentisk gresk matopplevelse i en avslappet og komfortabel setting i hjertet av Stavanger ​ Velkommen til oss
Anmeldt 1. august 2020

Vi tok turen for å spise lunsj, og det var godt å se at de hadde egen lunsjmeny i motsetning til mange andre restauranter hvor du ofte må bestille full middagsporsjon. Nydelig Tzatziki med de rette smakene, og fersk pitabrød rett fra bakerovnen var verdt besøket i seg selv. Stifado kom med en litt uvant presentasjon med kjøttet i biter, men kjøttet var så mørt at det falt fra hverandre når man tok gaffelen borti. Og smakene var absolutt der! Om du vil drømme deg tilbake til Hellas vil jeg absolutt anbefale en tur innom.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Grethe197
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (20)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

711 av 20 anmeldelser

Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Det har vært en hyggelig gresk ettermiddag. Vi fikk plass med en gang og maten ble servert fort. Jeg spiste Gyros som var velsmakende.
Minuspoeng gir jeg bare til prisene (litt høyprist for det man får levert) og at menyene var ikke skikkelig rent (spesielt mtp. corona-situasjonen var jeg glad at jeg hadde med min egen håndsprit som jeg brukte rett etter jeg fikk menyen). Ellers så var det alright.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, haakonSWE
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020

Var siste kveld i Stavanger i går og gikk for å prøve noe Greskt..
Utrolig skuffende mat,var like sulten da vi forlot stedet,bestilte stifado.Har smakt hvordan Stifado SKAL smake og dette var langt ifra..var 2-3 kjøttbiter,1 løk, liten bit gulerot og noen potetbåter.
Anbefaler ikke dette stedet.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Berberg1979
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020

Hyggelig personale, bra atmosfære og god beliggenhet, men maten var ikke helt til standard. Noe av kjøttet var fortsatt rått og selvom smaken ikke var dårlig, minnet det lite om ekte gresk mat.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, corae278
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. november 2019

Fanstisk mat, store porsjoner, greie priser, nydelig stemning og hyggelig personal - midt i Stavanger sentrum. Her kommer jeg garantert til å komme tilbake.

Anbefales på det varmeste

Christian og Victor

Dato for besøk: november 2019
Takk, finne93
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Akropolis Greek Cuisine, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Akropolis Greek Cuisine? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din