Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales på det varmeste! ”
Anmeldelse av Yips

Yips
Vurdert som nr. 63 av 225 Restauranter i Stavanger
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Hadde Gladmatens tasting meny, og det var helt fantastisk! Du kan virkelig kjenne at de legger sjelen i maten de lager! Baoen var nydelig! Anbefaler absolutt alle til å legge turen sin hit. Kommer definitivt til å spise her igjen!

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Andahl87
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (55)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1216 av 55 anmeldelser

Anmeldt 10. juli 2020

Prøvde delemenyen i restauranten i Pedersgata, og bare bao bunen var verdt hele besøket. Også nydelige dumplings og deilig glazed pork. Dumplingsene mangla noe å dyppe i. Ellers ingenting å utsette på maten. Desserten tok imidlertid kaka. Muligens den beste desserten jeg har hatt. En slags crispy bao bun med is og salt karamellsaus. Kommer definitiv tilbake!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, ashedlund90
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. mai 2020 via mobile enheter

Utrolig hyggelig betjening og fantastisk god mat. Vi hadde forskjellige retter og alle var gode. Mye smak. Kommer igjen

Dato for besøk: mai 2020
Takk, beatev115
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. mars 2020 via mobile enheter

Prøvde take away for første gang. Knallgod mat. Spicy og god. Spennende smaker. Kommer igjen. Vigdis

Dato for besøk: mars 2020
Takk, vdirdal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. mars 2020

Bestilte 5 retter for take away. Hyggelig i tlf. og meget hyggelig ved avhenting. Uheldigvis var alle rettene meget milde til helt smakløse. Da vi bor 10 km. unna så jeg ingen grunn til å retunere for å klage.

Dato for besøk: mars 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, MichaelH12925
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Yips, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Yips? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din