“Fantastisk god mat, passelige”

Zaika Restaurant & Takeaway
Vurdert som nr. 53 av 322 Restauranter i Stavanger
Beskrivelse: VELKOMMEN Vi er en nyåpnet Indisk Restaurant med lang erfaring innen restaurant og matbransjen. Vi tilbyr god stemming & ekte indisk mat av høy kvalitet.
Anmeldt 7. oktober 2020 via mobile enheter

Fantastisk god mat, passelige porsjoner og godt krydret. Hyggelig betjening og fine lokaler. Anbefales!

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, oddkennetht2020

Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Nydelig mat og god service. Vi var en familie på 5 som bestille 3 ulike retter. Beste måltidet på veldig lenge!

Takk, natalierM9511YZ
Anmeldt 29. mai 2020

Meget god mat, alle 4 var kjempefonøyde. Ikkje minst veldig mette, og det er sjeldent for min del:).

Dato for besøk: mai 2020
Takk, Panjetter
Anmeldt 26. februar 2020 via mobile enheter

Har vært her to ganger nå og maten er bare helt fantastisk! Hyggelig betjening og god service. Anbefales!

Dato for besøk: februar 2020
Takk, 704hanner
Anmeldt 26. februar 2020

Har i dag hatt et smakfullt og hyggelig måltid hos Zaika i Hillevåg med en venninne. Fantastisk smakfull og nydelig mat og veldig hyggelig og serviceinnstilt vertskap.
Forrett: 1. Onion Bhaji
Hovedrett: 24. Tandoori Sashlik og 39. Mango Chicken. Vi delte nr 103. Paneer Nan brød.
Like mette og fornøyde som ved forrige besøk. Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Anita S

Reisende som så på Zaika Restaurant & Takeaway, så også på

Stavanger, Stavanger kommune

Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Zaika Restaurant & Takeaway? Del dine erfaringer!