Fantastisk god mat, passelige porsjoner og godt krydret. Hyggelig betjening og fine lokaler. Anbefales!
9–13 av 47 anmeldelser
Nydelig mat og god service. Vi var en familie på 5 som bestille 3 ulike retter. Beste måltidet på veldig lenge!
Meget god mat, alle 4 var kjempefonøyde. Ikkje minst veldig mette, og det er sjeldent for min del:).
Har vært her to ganger nå og maten er bare helt fantastisk! Hyggelig betjening og god service. Anbefales!
Har i dag hatt et smakfullt og hyggelig måltid hos Zaika i Hillevåg med en venninne. Fantastisk smakfull og nydelig mat og veldig hyggelig og serviceinnstilt vertskap.
Forrett: 1. Onion Bhaji
Hovedrett: 24. Tandoori Sashlik og 39. Mango Chicken. Vi delte nr 103. Paneer Nan brød.
Like mette og fornøyde som ved forrige besøk. Anbefales på det varmeste.