Viking House er et must for alle besøkende og fastboende i Stavangerregionen. Hadde gåsehud fra... les mer
En annerledes og kjempegøy historie opplevelse. Hyggelig betjening som kan masse om lokalhistorien... les mer
Totalopplevelsen var fantastisk og absolutt å anbefale. Perfekt for å bli mer opplyst om vikingene i Norge.
Hei Asle!
Takk for at du kom til oss. Håper å se deg igjen!mvh Viking Queen
Vi hadde gledet oss til å se hva dere hadde å vise frem, men dere har ikke oppdatert Tripadvisor med åpningstidene så det ble bomtur. Det er for dårlig!
Utfra dørskiltet er det kun åpent lørdager. Norge har begynt ferien nå.
Hei Gunnar,
Trist å høre det ble bomtur. Vi har ikke kunnet ha våre ordinære åpningstider pga corona og har oppdatert disse nye åpningstidene fortløpende på vår hjemmeside, facebookside, plakat på døren og google (google tar ofte en stund å godkjenne endringer dessverre).
Vi skulle også ønske vi kunne hatt åpent 7 dager i uken slik vi hadde planlagt før corona. Heldigvis har vi vikinger greid å kjempe oss til 3 av 7 dager i uken nå for resten av sommerferien
Håper du får tid til å komme innom en annen gang. Ha en fin sommer!
Hilsen Line/Viking Queen
Nyskapende og lærerik opplevelse - med topp kvalitet på teknisk utstyr. VR-filmen er en interessant og historisk fortelling om norsk og lokal vikinghistorie. Opplevelsen rammes inn av nydelige treutskjæringer gjort for hånd av lokal treutskjærer.
Tusen takk for besøket! Velkommen igjen
Interessant VR opplevelse om hvordan Norge ble samlet til et rike under viking tiden. Hadde med meg samboer og barn. Verdt et besøk
Takk for besøket Gøran! ⚔
Du kommer inn i et rom og setter deg ned i et vikingskip. Så fort du får på deg VR-briller dras du inn i historien om da Harald Hårfagre samlet Norge til ett rike.
En fascinerende animasjonsfilm av sagaen om Harald Hårfagre som sies å være Norges første enekonge fra cirka 865 til rundt 933. Kallenavnet fikk han da han nektet å klippe hår og skjegg før rikssamlingen var gjennomført. Alt dette, og mye mer kommer fram i historien som blir fortalt.
Tusen takk for besøket!
Viking house tilbyr en spennende reise tilbake i tid basert på kjente og mer ukjente beretninger fra Saga-litteraturen. Atmosfæren og servicen er upåklagelig. I tillegg har butikker morsomme og smaksrike overraskelser til store og små.
Tusen takk for besøket!