ksc69
Sandefjord, Norge
Anmeldelse av Comfort Hotel Square
4,0 av 5 boblerAnmeldt 28. jan. 2019
Dato for oppholdet: januar 2019
Romtips: Høyt opp, vekk fra hovedgaten.
0.5 km fra Comfort Hotel Square
8.6 km fra Comfort Hotel Square
0.5 km fra Comfort Hotel Square
Se flere hoteller i Stavanger
Anmeldt 9. januar 2019 via mobile enheter

Hotellet ligger sentralt midt i byen, men det er lenge siden rommene har blitt pusset opp. Det samme gjelder heis og i gangene , men lobbyen var grei og frokosten helt topp. Inn og utsjekking var effektiv med hyggelig, smilende betjening.

Takk, Hjella
Anmeldt 4. januar 2019 via mobile enheter

2 netter i romjulen 2018. Standard dobbeltrom. Pent interiør, god seng. Manglet minibar/kjøleskap som er minus når man har med medbrakt drikke. Grei frokost men savnet mer utvalg som f eks røkelaks til eggerøren. Terningkast 3/4. Automatisk innsjekking ved ankomst funket ikke. Fant ikke reservasjonen på navnet mitt.

Takk, pegasus2011
JeanetteLandaas, Daglig leder på Comfort Hotel Square, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. mars 2019

Hei pegsus2011 og tusen takk for din tilbakemelding. Den er utrolig viktig for oss.

Vi tilbyr det enklere til lave priser midt i hjerte av byen vi er så glad i - sentralt og greit som du skriver :)
For å kunne tilby de aller beste prisene har vi b.l.a tatt bort minibar og tilbyr en enkel men god og sunn frokost for å kunne holde prisene nede. Som med alt teknisk opplever vi fra tid til annen litt utfordringer men vi gjør vårt ytterste for å fikse dette.
Håper vi ser deg tilbake hos oss på Square ved neste anledning

Anmeldt 3. januar 2019 via mobile enheter

Et rimelig hotell, sengen er god og badet hadde god størrelse. Om enn ville ha rommet rengjort,måtte en gi beskjed. Vi orket ikke gi beskjed hver dag. Sto at penger ble donert til Unicef om en ikke tok vask.. vi sov her 3 netter, veldig mørkt på rommet, lite lys.. frokosten var skuffende, lite pålegg og utvalg. Brødet og croissant var det som var best. Grønnsaker var tørr og ekkle i farge.. et billig hotell, helt ok.. men kommer nok ikke til å velge dette igjen.

Takk, MelissaK790

Hei Melissa K og tusen takk for din tilbakemelding.
Den er viktig for oss! Vi forstår vi ikke er et hotell for alle, men frokosten vår skal være topp! Beklager at dere ikke fikk oppleve dette denne gang. det tar vi svært alvorlig.
Vårt gjesteløfte og brand core er: Easy on the wallet, Easy access, Easy on the planet and Easy to enjoy.

Anmeldt 30. desember 2018 via mobile enheter

Ble flytter til dette hotellet da det vi bestilte på var stengt for julen.
Inntrykket vi fikk i lobbyen var bra, hyggelig personale.
Vi oppgraderte til superior rom for 100kr ekstra, rommet var helt greit. Ikke noe woow faktor, sengen var god. Stort og bra bad, men ingen minibar. Savner det da jeg altid trenger ha noe kaldt og drikke😉
Frokosten var skuffende, kaffien var så sterk at jeg måtte tømme halve koppen med vann for og kunne drikke den.
Gledet meg til egg og bacon, det er min favoritt på hotell. Bacon på 4 cm oppå et stekt egg ble ikke noe hitt. Liker også og forsyne meg med diverse grønnsaker men agurken var så inntørket at den såg ut som den var skjært opp dagen før.
Så det ble en skive salami og et glass juice på meg.
Desverre blir det ikke dette hotellet for meg igjen, da velger jeg heller et annet i samme kjede.

Takk, 925beatricem
Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Ble møtt av en hyggelig dame i resepsjon men her stoppet også alt av positivitet. Alt fra heisen, dører og rom er helt utslitt. Ventet 1 1/2 min før det kom varme i dusjen, hvor det var tomt med såpe. Kjedelig frokost.
Hadde forventet mer av ett Choice hotell!

1  Takk, 361bennb