Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 150
Vis tilbud
Expedia.com
USD 149
Vis tilbud
Vio.com
USD 144
Vis tilbud
Hotels.comUSD 149
PricelineUSD 150
ZenHotels.comUSD 151
Se alle 15 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 604)
Filtrer anmeldelser
1 604 resultater
Vurdering fra reisende
445
542
342
185
90
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
445
542
342
185
90
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
7681 av 1 604 anmeldelser
Anmeldt 9. januar 2019 via mobile enheter

Hotellet ligger sentralt midt i byen, men det er lenge siden rommene har blitt pusset opp. Det samme gjelder heis og i gangene , men lobbyen var grei og frokosten helt topp. Inn og utsjekking var effektiv med hyggelig, smilende betjening.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Hjella
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. januar 2019 via mobile enheter

2 netter i romjulen 2018. Standard dobbeltrom. Pent interiør, god seng. Manglet minibar/kjøleskap som er minus når man har med medbrakt drikke. Grei frokost men savnet mer utvalg som f eks røkelaks til eggerøren. Terningkast 3/4. Automatisk innsjekking ved ankomst funket ikke. Fant ikke reservasjonen på navnet mitt.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, pegasus2011
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
JeanetteLandaas, Daglig leder på Comfort Hotel Square, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. mars 2019

Hei pegsus2011 og tusen takk for din tilbakemelding. Den er utrolig viktig for oss.

Vi tilbyr det enklere til lave priser midt i hjerte av byen vi er så glad i - sentralt og greit som du skriver :)
For å kunne tilby de aller beste prisene har vi b.l.a tatt bort minibar og tilbyr en enkel men god og sunn frokost for å kunne holde prisene nede. Som med alt teknisk opplever vi fra tid til annen litt utfordringer men vi gjør vårt ytterste for å fikse dette.
Håper vi ser deg tilbake hos oss på Square ved neste anledning

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. januar 2019 via mobile enheter

Et rimelig hotell, sengen er god og badet hadde god størrelse. Om enn ville ha rommet rengjort,måtte en gi beskjed. Vi orket ikke gi beskjed hver dag. Sto at penger ble donert til Unicef om en ikke tok vask.. vi sov her 3 netter, veldig mørkt på rommet, lite lys.. frokosten var skuffende, lite pålegg og utvalg. Brødet og croissant var det som var best. Grønnsaker var tørr og ekkle i farge.. et billig hotell, helt ok.. men kommer nok ikke til å velge dette igjen.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, MelissaK790
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
JeanetteLandaas, Daglig leder på Comfort Hotel Square, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. mars 2019

Hei Melissa K og tusen takk for din tilbakemelding.
Den er viktig for oss! Vi forstår vi ikke er et hotell for alle, men frokosten vår skal være topp! Beklager at dere ikke fikk oppleve dette denne gang. det tar vi svært alvorlig.
Vårt gjesteløfte og brand core er: Easy on the wallet, Easy access, Easy on the planet and Easy to enjoy.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. desember 2018 via mobile enheter

Ble flytter til dette hotellet da det vi bestilte på var stengt for julen.
Inntrykket vi fikk i lobbyen var bra, hyggelig personale.
Vi oppgraderte til superior rom for 100kr ekstra, rommet var helt greit. Ikke noe woow faktor, sengen var god. Stort og bra bad, men ingen minibar. Savner det da jeg altid trenger ha noe kaldt og drikke
Frokosten var skuffende, kaffien var så sterk at jeg måtte tømme halve koppen med vann for og kunne drikke den.
Gledet meg til egg og bacon, det er min favoritt på hotell. Bacon på 4 cm oppå et stekt egg ble ikke noe hitt. Liker også og forsyne meg med diverse grønnsaker men agurken var så inntørket at den såg ut som den var skjært opp dagen før.
Så det ble en skive salami og et glass juice på meg.
Desverre blir det ikke dette hotellet for meg igjen, da velger jeg heller et annet i samme kjede.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 925beatricem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Ble møtt av en hyggelig dame i resepsjon men her stoppet også alt av positivitet. Alt fra heisen, dører og rom er helt utslitt. Ventet 1 1/2 min før det kom varme i dusjen, hvor det var tomt med såpe. Kjedelig frokost.
Hadde forventet mer av ett Choice hotell!

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, 361bennb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser