Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 179
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
USD 180
USD 135
Vis tilbud
Orbitz.com
eDreams
Expedia.comUSD 135
ZenHotels.comUSD 180
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 572)
Filtrer anmeldelser
1 572 resultater
Vurdering fra reisende
440
535
335
177
85
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
440
535
335
177
85
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1520 av 1 572 anmeldelser
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Eneste positive med oppholdet var den sentralt beliggenheten. Jeg har vært medlem av Nordic Choice-kjeden i flere år og har besøkt dette hotellet før, men aldri har jeg vært så skuffet av et hotell noen gang. Vi hadde bestilt tre rom, men bare ett var klart ved ankomst. Klokken 18 fikk vi rom nummer to, men det var etter at vi hadde purret flere ganger. Ble tilbudt brus og baguetter som kompensasjon. Vi ble lovet at de skulle ringe når rom nummer 3 var klart. Klokken 21.00 kom vi tilbake fra middag og ingen hadde ringt etter oss. Måtte selv spør (igjen!) om rommet var klart. På det siste rommet rant det knapt nok vann fra dusjhodet. Frokosten (covid-19 frokost) bestod av tørre rundstykker med enten ost eller skinke. Ved utsjekk valgte vi å klage på at rommene var klare så seint og til slutt slapp vi å betale for det siste rommet. Selv om vi til slutt fikk kompensasjon har jeg bestemt meg for å bytte hotellkjede.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Aina0092
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Fint og stort rom. God seng, samt behagelig ekstraseng som vi bestilte. Pluss for at man kan ha hund med.

Men det stopper der. Skulle i baren første kvelden, der hadde de for det første nærmest ingenting. Og han som stod i baren hadde tydelig ikke peiling. Kom masse bananfluer fram når man åpnet skapet for å sette igang tappen til ølet.

Frokosten på hotellet vsr ikke mye å skryte av, dårlig kaffe, du fikk bare papirposer og ha maten som var ferdig smurt og pakket, med lite pålegg og det var tørt og smakløst. Melonen var også steinhard.

Ellers pluss for hyggelig betjening

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, karolinesa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. mai 2020

Kommer inn på rommet som er helt nedstøvet med masse støv under senga, hår på gulvet på badet. Fikset fort nytt rom, det skal de ha. Nye rommet hadde mindre støv men ikke rent. Ingen av rommene hadde nye toalettrull noe man kansje forventer under disse tider. Følte oss absolutt ikke trygge under koronatider her.

Dato for oppholdet: mai 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 428maritas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. februar 2020 via mobile enheter

Booket superior-rom pr telefon og ble lovet et rom flott rom med utsikt. Når vi sjekker inn får vi først romnøkler som ikke er aktivert, og som det tar lang tid å fikse. Nå vi endelig kommer oss inn på rommet finner vi et mørkt og nitrist rom der alt vi ser ut av vinduet er et ustelt og trist lite atrium. Klaustrofobisk.

Hotellet ligger langt unna sentrum i forhold til de andre hotellene i Stavanger, og bør oppgradere servicen betraktelig. Det er en grunn til at hotellet er relativt billig.

Hvis dette var Superior er jeg glad vi ikke bestilte standardrom.... Dette holder ikke mål.

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Norwhat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2020 via mobile enheter

Alltid bra mottakelse i resepsjon ved ankomst.
Rent og pent, god frokost. Sentralt med gangavstand til sentrum.
Spesiell takk til Kjersti og Pernille som ordnet tilgang til treningsrom på nabohotellet..

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste alene
Takk, johnklev
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser