TheTraveller
0.1 km fra Comfort Hotel Square
Oppvarmet basseng
Se flere hoteller i Stavanger
Anmeldt 30. juli 2020

Å reise lærer deg å sette pris på det du har. Comfort Hotel Square lærte meg å sette pris på tette baderomsdører. Liker du privatlivets fred på badet er dette ikke stedet for deg, da døren ikke når gulvet og heller ikke kan lukkes helt. I tillegg kan du skyve speilene til side slik at du kan beholde øyekontakt med de som er i rommet, samtalen trenger aldri ta slutt... Jeg er ikke kul nok til å sette pris på dette, og heller ikke feiringen av rå betong i interøret, eller IQ testen av en dusj. Men senga er god, frokosten varm, og hva mer trenger man egentlig?

Takk, Wildgarlickydays
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Oppholdet bar preg av høyt trykk på hotellet, og det virket ved flere anledninger som om bemanningen var alt for lav i forhold til antall besøkende. Lang tid for innsjekk og en utrolig kaotisk og lite smittevernstilpasset frokost, hvor man selv måtte rydde bordene for berg med søppel og tallerker. Rommet var greit, selv om innredningen (bla. vindu inn mot bad) ikke nødvendigvis faller i smak hos enhver. Pluss at parkering finnes i kjeller og er blandt de rimeligere alternativene i Stavanger.

2  Takk, kingston55
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Kjempeflott hotell. Urbant, nytt og moderne med en flott takterrasse som man kunne bruke som man ville :)

Perfekt beliggenhet, rett ved sentrum, Vågen og gamlebyen. Parkeringshus i kjelleren.

Hyggelig og blid betjening.

Trekk for veldig små rom, og latterlig dårlig «covid-19-frokost». Vi har bodd på 9 ulike hoteller de siste ukene, og denne frokosten var i en egen klasse (negativt sett) i forhold til alle de andre hotellene.

1  Takk, Norskfamilie
Anmeldt 21. juli 2020

Kort vei til det meste fra hotellet. Ellers ganske lav standard. Rommet var ok, ingen høydare. Frokosten virket ikke beregnet for antall gjester og det var for lite sitteplasser til antallet. I tillegg ble det tomt for både kaffe og juice tidlig

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, Frid S
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Fin beliggenhet i byen. Kort vei til det meste. Hotellet bærer preg av og være en maskin. Fikk et relativt slitent rom i 3 etg. Det trengs en oppussing. Vindu var veldig skittent. Gulv og skrivebord er skadet. Grei seng. Flott utsikt fra takterrasse, men mye søppel, tomflasker og sneiper over alt. Vi la også merke til en pose med tomflasker rett på utsiden av inngangen til hotellet,, denne var det ingen som fjernet på de 2 dagene vi var der. Utrolig slapp betjening i resepsjonen. Kommer nok til og finne oss et annet sted neste gang vi skal til Stavanger. Vi hadde tidlig utsjekk (kl 05.30) da vi skulle videre til Bergen. Ble lovet en liten matpakke, men fant ingen ansatte. Alt i alt et greit sted og sove hvis du skal være mest mulig ute. Comfort hotell lever ikke helt opp til navnet.

1  Takk, Mona W