Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Booking.com
Priceline
USD 152
Vis tilbud
Hotels.com
Orbitz.com
eDreams
Se alle 14 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 598)
Filtrer anmeldelser
1 598 resultater
Vurdering fra reisende
444
541
339
184
90
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
444
541
339
184
90
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1520 av 1 598 anmeldelser
Anmeldt 23. juli 2021

Veldig mørkt og dystert hotell.måtte sminke meg i lys fra mobil.Grei frokost,Anbefales ikke. Trange rom.Fikk beskjed å bruke munnbind når man hentet frokost. Mange gjorde ikke det.Også mørkt der man spiser frokost

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, kari b
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2021 via mobile enheter

Kjedelig og dårlig frokost. Dårlig sminkelys på badet. Dette hotellet passer ikke for de som er dårlig til bens eller vond rygg. Kort vei til brygga, men lang og bratt trapp for å komme seg opp og ned til byen. Ikke gode senger og kjip liten pute.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Line L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. juli 2021

Lite imøtekommende da vi sjekket inn kl 12.00 ... Paret vi var sammen med fikk sitt rom med en gang mens vi fikk beskjed om å vente til kl 15.00? Rommet var slitt og støvete..... Vi fikk verken rene håndklær eller toalett papir uten vi måtte spørre etter...... Kaos i frokosten med både de ansatte og folk... Reagerte på at personalet gikk i vanlige klær og skitne håndklær som hang ut av lommen når de kom ut fra kjøkkenet ? Fikk utdelt maske men buffé bordet var jo helt kaos alle brukte samme klype til å ta maten med serviettduk på brødet jeg minsten matlysten spiste så og si ingenting Også arbeidsantrekket i resepsjonen var lite pent gutt med hettegenser? Dette er nok første og siste besøket på dette hotellet!

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Hellen S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juli 2021

Vi vil gi hotellet honnør for god service. Rommet var bra, men nå begynte badet å bli slitt. Treger oppussing. Det er 2. gang vi er her på to år. Utmerket frokost. Smittevernet var bra. Utmerket med garasje rundt hjørnet(ikke med i prisen for rommet).

Dato for oppholdet: juni 2021
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Jan190444
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. mai 2021 via mobile enheter

Når det er konsert med alkoholservering bør det være lov til å være engasjert så lenge man overholder gjeldende smittevernsregler. Det gjorde vi hele kvelden. Det må påberegnes at man kan bli brisen, noe jeg og min mann ble, men å bli behandlet på denne måten er ikke greit. Vi roet oss når vi fikk beskjed om det, selv om det eneste vi gjorde var å «danse» sittende i stolene og være engasjerte. Vi møtte flere hyggelige medarbeidere som ikke så noe problem med oppførselen vår, men dessverre var det en person som ødela. Hadde det ikke vært for henne hadde derimot kvelden vært helt topp.

Dato for oppholdet: mai 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 321lindat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Joakim Åhlén Hedenström, General Manager på Comfort Hotel Square, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. mai 2021

Hei,

Takk for din tilbakemelding!

Vi har lover å følge når det gjelder både smittevern og alkoholservering. Dette både for deres og våres ansattes sikkerhet, og spesielt nå under en pågående pandemi. Selvfølgelig skal man få kose seg på konsert, så langt man følger smittevernregler. Jeg er ikke helt informert om hva som skjedde i akkurat situasjonen deres, men vi tar selvfølgelig med oss denne informasjonen i fremtiden og undersøker hva som har skjedd her. Tusen takk for at du gir beskjed, dette gjør at vi kan tilby bedre service i fremtiden!

Med vennlig hilsen,
Joakim

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser