Var to netter i des 21. feil på «systemet» gjorde at det var manuell innsjekking. Lang kø og kun 1 pers til å håndtere dette en fredag ettermiddag. Det tok i alt 1 time og 15 min!!!
Ved spørsmål om man kanskje kunne få noe å drikke som plaster på såret var svaret: Dere kan kjøpe. Altså svinedyr drikke som attpåtil en av de to på jobb brukte all sin tid på å håndtere (bestillinger) i stedet for å håndtere innsjekkinger.
Spurte om kaffe (er skiver-medlem og har rett til å gå inn på alle choice-hoteller, selv om jeg ikke bor der og få kaffe. )Svar: Det hadde de ikke hørt om. Så nei.
Personalet stilte i joggebukse og college-genser (!?)
Fikk omsider rom. Hadde brukt ekstra penger på superior-rom. Da vi kom opp mangla døra (!!) til badet. Heeeeeeeelt ukjent for personalet. Vi var seint ute til en konsert og sa at de fikk ordne det eller nytt rom til vi kom tilbake.
Vi fikk nytt rom, men mye mindre enn det forrige. Jeg spurte, men de hevdet det var «i samme kategori». Spurte om kompensasjon. Svaret var nei.
Frokost: Overfylt. Måtte vente på ledig bord i ti min begge dager. Klart underbemannet personale som løp rundt, stakkars. Venting på alt: jus, egg, måtte gi opp bacon. Ellers nokså stusselig frokostbord.
Alt i alt: Alt for dårlig!Mer
- Besøk hotellets nettsted
- 011 47 51 86 70 00