Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig bra nudler”
Anmeldelse av Wanna Sushi & Thai Mat

Wanna Sushi & Thai Mat
Vurdert som nr. 37 av 237 Restauranter i Stavanger
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 30. august 2021

Braaaaaaaaa veldig eg elsker nudler så eg likte det anbefales eg likte veldig godt de brune nudlene de andre likte sushi

Dato for besøk: juni 2021
Takk, JajsjsjMaya
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (39)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

610 av 39 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2021

Nydelig sushi og friterte scampi! Veldig gode makier. Sjeldent at både jeg og min mann liker ALT som serveres ved mixed sushimeny, men her ble alt spist! Hyggelig betjening, rent og pent! Blir kun sushi bestillinger herfra heretter!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, maritsidselrud
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2021 via mobile enheter

Fin atmosfære og god mat både for store og små. Nigiri til forrett, barnemeny til de små og Pad thai’en var helt klart av de bedre vi har smakt.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, ToreK121
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2021 via mobile enheter

Velsmakende og delikat sushi som falt i smak for hele reisefølget. 4 ngiri og 8 makibiter var passe, men vi hadde også en forrett. Trivelig, effektiv og blid service!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, ThorT76
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2021 via mobile enheter

En liten perle av thai restaurant i Stavanger i en smal liten gate. Veldig hyggelige personale . Vi spiste forskjellig. Og alt smakte godt . Nydelig sushi av gode råvarer. Kan anbefale denne restauranten

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, Basilicumpomodoro
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Wanna Sushi & Thai Mat, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Wanna Sushi & Thai Mat? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.