Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk god mat!”

Sumo Restaurant Hall Toll
Vurdert som nr. 80 av 225 Restauranter i Stavanger
Prisklasse: USD 14 - USD 81
Restaurantdetaljer
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk god mat til god pris! Både store og små var veldig fornøyde her, og kommer gjerne tilbake ved nytt besøk i Stavanger.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 984kristinee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (117)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

3337 av 117 anmeldelser

Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat og hyggelig sted! Lekker innredning. God atmosfære. Vi bestilte en familie pakke som bestod av et bredt utvalg sushi. Gode råvarer! Anbefales

Dato for besøk: juli 2020
Takk, sofr-10
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Anbefales på det sterkeste. Knall sushi og meget bra service. Satt ute i nytt tilbygg. Følte solnedgangen uten å fryseKommer gjerne tilbake

Dato for besøk: juli 2020
Takk, staalebaerland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020

Jeg liker sumo, og har alltid vært fornøyd med det jeg har bestilt. Men denne retten er en av de dårligere rettene jeg har smakt i Stavanger området, til en pris av 259kr. Det var ikke saus, det var lite smak og det var seig deig. Alt annet enn beskrivelsen. Kommer ikke til å bestille denne retten her igjen.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Josephinee7378
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juni 2020 via mobile enheter

Ingen god dag. Hyggelig betjening og flott sted og være. Men maten kom etter 1 time og 15 minutter og var sushi med tonnevis av dressing og kremost. Jordbæret smakte syltetøy.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, frederick524
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sumo Restaurant Hall Toll, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Sumo Restaurant Hall Toll? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din