Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skal tilbake igjen”

Sumo Restaurant Hall Toll
Vurdert som nr. 88 av 225 Restauranter i Stavanger
Prisklasse: USD 13 - USD 79
Restaurantdetaljer
Anmeldt 1. august 2020

Fornøyd med porsjonene,og bra service. Hjelpsomme kelnere, med godt humør. Blir en tur til hit. God mat.

Dato for besøk: august 2020
Takk, theaaurora
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (111)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2428 av 111 anmeldelser

Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk god mat. Hyggelig stemning og flinke og oppmerksomme ansatte. Kan anbefales på det varmeste

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Vidarnnilsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020

Veldig ,veldig bra
Ypperlig service,flotte lokaler,godt i glasset og lekker servering,kan ikke bli bedre beliggenhet

Dato for besøk: juli 2020
Takk, benthagberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Noe av det beste jeg har smakt. Det tok lang tid å få maten, men det var verdt ventetiden. Litt vanskelig å få kontakt med kelnerne. Må bestille bord.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, elisabethsletten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk god mat til god pris! Både store og små var veldig fornøyde her, og kommer gjerne tilbake ved nytt besøk i Stavanger.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 984kristinee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sumo Restaurant Hall Toll, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Sumo Restaurant Hall Toll? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din