Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og hyggelig betjening”

Sumo Restaurant Hall Toll
Vurdert som nr. 76 av 227 Restauranter i Stavanger
Prisklasse: USD 14 - USD 83
Restaurantdetaljer
Anmeldt 28. september 2020 via mobile enheter

Vi var 10 venner her. Vi hadde forskjellige retter, og alle var fornøyde. Både sushi og curry retter. Hyggelig betjening, og gode drinker hadde de også. Frister å besøke dem igjen.

Dato for besøk: september 2020
Takk, helgehals
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (120)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2428 av 120 anmeldelser

Anmeldt 2. september 2020

God mat men kom egentlig eksklusivt for Bao Bun krabben. Det er noe av det beste jeg vet og hadde kommet hit en gang i måneden for denne retten. Kommer sjeldent nå.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, MikaelSO99
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. august 2020

Dejlige lokaler, fin betjening og smaksløs sushi. Risen var tør, fisken virket ikke frisk, kjedelig smak. Det som skulle være kalt var varmt og omvendt. Utrolig skuffende da det jeg har spist før på dette sted har vært bra.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Annlyk20
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. august 2020

Utrolig omfattende meny, det ble direkte uoversiktlig. Maten smakte greit, men den virket som den er laget på en fabrikk. Manglet "kjærlighet". Lokalene er flotte men det blir litt mye støy i slike åpne landskap. Vår portugisiske servitør var meget serviceminded. Kan virke som service-personell fra blant annet Portugal og Spania har en annen innstilling til yrket. Her har Ola Nordmann mye å lære. Prismessig var dette måltidet innenfor.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Otto L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

God og enkel mat. Ikke helt topp men absolutt godt nok. Variert meny med asiatiske retter. Vi bestilte Padthai og Pokepowls. Begge hadde mild smak og anbefales hvis du vil ha lite sterk krydret mat. Kanskje liten porsjon på sistnevnte. Så for en skikkelig sulten person så blir ikke det nok Stilig interiør gjennomført i hele restauranten. Særlig badet. Håndkle til hver enkelt å tørke seg på. Oser litt luksus der.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, benttte
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sumo Restaurant Hall Toll, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Sumo Restaurant Hall Toll? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din