“Tommel opp☺️👏”

Sumo Restaurant Hall Toll
Vurdert som nr. 73 av 322 Restauranter i Stavanger
Anmeldt 2. oktober 2020 via mobile enheter

Var 10 venner som fikk oppleve en fornøyelig lørdags aften med veldig god mat.
Hadde på forhånd levert inn hva den enkelte ønsket å spise, og når vi ønsket det servert. Dette på oppfordring fra restauranten slik at vi skulle unngå venting.
Alt klaffet perfekt. Maten var nydelig, servicen fra personalet kunne ikke blitt bedre, og lokalene var store og utrolig fine.

Anbefales varmt. Takk for en fin opplevelse. Kommer garantert tilbake. Med vennlig hilsen Gunnar

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, Fosslg

Anmeldt 28. september 2020 via mobile enheter

Vi var 10 venner her. Vi hadde forskjellige retter, og alle var fornøyde. Både sushi og curry retter. Hyggelig betjening, og gode drinker hadde de også. Frister å besøke dem igjen.

Dato for besøk: september 2020
Takk, helgehals
Anmeldt 2. september 2020

God mat men kom egentlig eksklusivt for Bao Bun krabben. Det er noe av det beste jeg vet og hadde kommet hit en gang i måneden for denne retten. Kommer sjeldent nå.

Takk, MikaelSO99
Anmeldt 30. august 2020

Dejlige lokaler, fin betjening og smaksløs sushi. Risen var tør, fisken virket ikke frisk, kjedelig smak. Det som skulle være kalt var varmt og omvendt. Utrolig skuffende da det jeg har spist før på dette sted har vært bra.

1  Takk, Annlyk20
Anmeldt 29. august 2020

Utrolig omfattende meny, det ble direkte uoversiktlig. Maten smakte greit, men den virket som den er laget på en fabrikk. Manglet "kjærlighet". Lokalene er flotte men det blir litt mye støy i slike åpne landskap. Vår portugisiske servitør var meget serviceminded. Kan virke som service-personell fra blant annet Portugal og Spania har en annen innstilling til yrket. Her har Ola Nordmann mye å lære. Prismessig var dette måltidet innenfor.

2  Takk, Otto L

Reisende som så på Sumo Restaurant Hall Toll, så også på

Stavanger, Stavanger kommune

Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Sumo Restaurant Hall Toll? Del dine erfaringer!