“Dårlig opplevelse”

Sumo Restaurant Hall Toll
Vurdert som nr. 73 av 322 Restauranter i Stavanger
Anmeldt 15. juni 2023 via mobile enheter

Vi var 10 personer ute i forbindelse med jobb. Ventet i 50 minutter på mat. Det var ingen som spurte om maten smakte, vi fikk ikke påfyll av vann og heller ikke tilbud om mer drikke. Vi måtte leite etter servitører for å få påfyll av drikke. Fikk heller ikke tilbud om dessert, en person i følge ba om dessert og måtte vente nye 50 minutt og måtte tilslutt spørre etter den. Maten var grei, men ikke noe mer. Har vært her mange ganger tidligere og vært fornøyd. I dag var det veldig lite folk i restauranten, og hadde forventet mye mer. Tror ikke jeg har opplevd dårligere service en dette noen gang. Blir lenge til vi bruker Sumo i Stavanger igjen.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Sommerfuglen71

Anmeldt 24. mai 2023 via mobile enheter

Vi var 5 venner der 4 av de er ferske når det gjelder sushi.
Fikk derfor servitør til å sette sammen en stor tallerken for deling. Denne var helt fantastisk.
Vi hadde en sushiroll til forrett, den var helt ok.
Husets chablis er helt ok til sushi,men prøv gjerne noe annet.
Veldig god atmosfære på denne restauranten.
Anbefales

Dato for besøk: mai 2023
Takk, globebuster
Anmeldt 17. januar 2023

Vi var 6 par, og fikk bord i et eget rom/avlukke. Veldig bra! Lokalene er sentralt, og i spennende gamle lokaler. Flott innredning, med god innsikt til kjøkkenet. (åpen løsning). Maten og service er etter mitt syn, veldig bra ! Vi bestilte forskjellige forretter, hovedretter og dessert. Sushi fatet var imponerende! Selv spiste jeg Spare ribs, og dit var utrolig godt!
Grunnen til at jeg trekker ned på rating, er at jeg synes menyen var rotete, og drikketilbudet var enormt dårlig. Når man har en variert meny, bør drikkemenyen være tilsvarende. JEg tenker da spesielt på ØL tilbudet. KUN en sort for øl, og det er en lett PILS !!
hallo !? hvem drikker pils til mat ?
Hvorfor har man ikke bayer, stout osv ?

Vinkartet er riktig nok ok, selv om prisene er svært høye.

Takk, arnechristensen
Anmeldt 11. januar 2023 via mobile enheter

Super mat, god kontroll på glutenfri. Maten kom raskt og servicen var svært god. Mye god mat for prisen. Alt i alt svært fornøyd

Takk, Perfranorge
Anmeldt 7. januar 2023

Bestilte de takeaway burgerne til 295kr stk inkl søtpotetfries. Kikka ned i posen på vei hjem og syns det så stakkarslig ut. Kom hjem etter få minutter og både meg og min makker syns det var noen forferdelig tørre og smakløse burgere som samtidig klarte det kunststykket å være blodige.

Nei takke meg til Burger King eller Mac’en dersom du likevel fortrekker burgeren så tørr

Takk, jontrygves2023

Reisende som så på Sumo Restaurant Hall Toll, så også på

Stavanger, Stavanger kommune

Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Sumo Restaurant Hall Toll? Del dine erfaringer!