Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Cæsarsalet uten kylling og Bacon”
Anmeldelse av No18 kulturkafe

No18 kulturkafe
Vurdert som nr. 7 av 14 Kaffe og te i Stavanger
Prisklasse: kr 34 - kr 1 500
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. juli 2022

Kjøpte en Cæsar salat og en husets salat. Begge til kr 169,- pr stk
Men man kan jo ikke kalle det en cæsar salat, for den var uten kylling og bacon. Fy skam- Jeg kjøpte ekstra kylling og bacon på begge salatene. så da ble prisen 219,- pr stk Det var heller ikke noe å skyte av... 2 biter kylling og en liten baconbit.
Husets salat bestod av en liten skål med grønn salat, 1 stk liten sherry tomat delt i to. Ca en T-skje med granateple, ca 10 strimler gulrot. TIL 169,- !!!
Cæsar salat bestod av grønn salat. noen krutonger, en 2 små biter permesan, og dressing. TIL 169,-!!! Brødet måtte vi spør etter selv om det skulle være med på alle salatene.. Det kom med en klatt steinhardt margarin...uspiselig.
så 438,- kr fattigere og like sultne gikk vi derfra .Jeg har vært fast gjest her, men nå er det slutt...Aldri mer ..
Prøvde å gi høflig beskjed til betjening, men det var ikke de som var sjef der.... så kunne ikke gjøre noe med det.

Dato for besøk: juli 2022
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 475brith
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Navigate56257259407, Daglig leder på No18 kulturkafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2022

Takk for at du tok deg tid til å skrive en klage, det er bare slik vi kan bli bedre. Jeg som daglig leder kan ikke annet enn å beklage at vi ikke leverte kvalitet på salatene våre. Vi endrer både pris og gjennomgår rutiner på kjøkkenet for å få en jevn god standard på alle våre salater. Igjen beklager jeg på det sterkeste at du ikke fikk noen hjelp eller kompensasjon umiddelbart. Om du tar kontakt med meg så finner vi en løsning. Takker nok en gang og beklager at opplevelsen ikke stod til forventningene dine.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (24)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

610 av 24 anmeldelser

Anmeldt 21. september 2021

Koselig cafe, hyggelig betjening og god mat og kaffe! Anbefales på det varmeste til alle som er i Stavanger

Dato for besøk: februar 2021
Takk, B3339CGirenem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2021

Dette er en kafe med personlighet, - hjemmekoselig med veldig hyggelige medarbeidere. Man føler at man er hjemme hos et eldre familiemedlem. Min mann bestilte først et rekesmørbrød og jeg napoleonskake. Rekesmørbrødet var godt, men lite så det ble til at mannen min bestilte napoleonskake etterpå. Napoleonskaken var høy og luftig og god. Den anbefales!

Dato for besøk: juli 2021
2  Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. juni 2020 via mobile enheter

Det er en fredag og det pøser ned ute, vi bestemte oss for å trekke inn på en lokal kafe.
Vertskapet er imøtekommende og veldig hyggelige.
Lokalene er innredet med flotte møbler. Her er det enkelt å samles med vennegjeng for å slå ann en prat.
Alt vi fikk servert var veldig godt og iøynefallende. Dette stede er litt dyrt og det er det eneste jeg vil si trekker ned. Neste gang jeg kommer hit skal jeg prøve afternoon tee, man må booke dagen før for å få det servert.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, natashacs2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. mai 2020 via mobile enheter

Takk for en god opplevelse. Det var en sinnsykt god suksessterte! Ble oppspist før bilde ble tatt.
Kommer definitivt igjen!

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, Sindre R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på No18 kulturkafe, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i No18 kulturkafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.