Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Elendig service”
Anmeldelse av Peppes Pizza

Peppes Pizza
Vurdert som nr. 202 av 227 Restauranter i Stavanger
Prisklasse: USD 8 - USD 24
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. august 2020

På besøk i Stavanger for første gang. Gikk på peppes pizza. Venta nesten 30 min før noen kom bort å tok bestilling. Noen av de ansatte som jobber her bare vimmser rundt.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, inemariel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (33)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1317 av 33 anmeldelser

Anmeldt 29. juli 2020

Vi hadde bestilt bord kl 20:00, men kom rundt 19:00. Eg tok ein kikk på menyen, som var av papir og så ut som den hadde blitt brukt før. Vi bestilte, så gjekk eg på do. Døra smalt som bare det når du lukka den. Vi venta i ein heil time før moren min spurde om det kom snart. Maten kom ikkje lenger etterpå. Min pizza smakte egentlig ikkje pizza, mer focaccia smak. Vi spiste opp ganske raskt, betalte, og gjekk. Det som irriterte meg mest med denne opplevelsen var at folk som kom lenge etter oss fikk maten sinn før oss. Trur ikkje eg skal her igjen.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, annanesseanmelder
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020

Vi ble henvist til et klissete bord som ikke hadde blitt vasket. Det sto en flaske antibac på bordet. Kanskje de forventa at vi skulle vaske bordet selv?

Da vi endelig fikk maten etter en lang ventetid så hadde jeg fått feil pizza. Endte opp med å spise et halvt stykke før jeg merka det. Håper ikke det var noen andre sin. Fikk pizzaen jeg egentlig skulle ha.

Maten var grei men da vi skulle betale hver for seg istedenfor samlet ble servitøren synlig irritert og sa vi måtte komme til kassen for å betale. Her ble det bare styr. Jeg hadde betalt nesten dobbelt av det jeg skulle. Vi fikk ikke gyldige kvitteringer der det sto hva vi hadde kjøpt så det ble et stress uten like å ordne opp i det.

Til slutt fant vi ut at jeg hadde betalt for kyllingburgeren en kollega av meg hadde spist selv om han også hadde betalt for en kyllingburger. Jeg holdt meg rolig og rasjonell og prøvde å komme til bunns i hva som hadde skjedd men servitøren ble bare mer og mer utålmodig og frekk i toneleiet.

Til slutt tok hun ut kontanter til meg. Ingen beklagelse eller noe. Hun var synlig forbannet på oss for å være til bry og ba oss rett og slett om å gå etter hun kastet pengene på bordet.

Jaja. Halloumien var i det minste god.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, MarraMcFly
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020

Bestillte forrett og pizza. Pizzaen kom før forretten og da etter 40 minutters vente tid. Jeg gjorde betjeningen oppmerksom på at vi hadde fått hovedretten førstmen fikk til svar at jeg ikke hadde spesifisert at jeg ville ha forretten først.

For meg så virket det lite bemannet og uerfarne servitører.

Forretten besto blandt annet av 5 kyllingvinger. Den ene hadde de mistet i bakken så vi fikk servert 4. Til tross for dette skulle de ha full betaling for maten. Jeg spurte om det virkelig var tilfelle så måtte servitøren hente sjefen. Han ga 20 prosent på forreten.

Pizzaen var god, forretten var kald og forsen, allt i allt en dårlig resturant opplevelse. Heller ingen ydmykhet fra personalet.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 105fredrikg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2020

Grei lokale, lang ventetid, slapp personale , middels pizza og en ugrei burger. Ikke verdt den prisen de krever.

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, maidamajab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Peppes Pizza, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Peppes Pizza? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din