Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tom for pizzadeig…”
Anmeldelse av Peppes Pizza

Peppes Pizza
Vurdert som nr. 210 av 234 Restauranter i Stavanger
Prisklasse: USD 7 - USD 20
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. juli 2021 via mobile enheter

Starter med at vi får beskjed om at de var tom for pizzadeig til Chicago bunnen, men om vi ventet i 15 minutter var den ferdig hevet. Det skulle vise seg å ikke være et problem siden vi ventet en halvtime før en servitør kom til bordet. Men da var det fortsatt 20 minutter til den var klar. At en pizzarestaurant er tom for pizzadeig er jo relativt magisk i seg selv. Barna ville gjerne ha iste til den tynn bunn pizzaen vi måtte bestille, men det var de også tom for så da bestilte de eplemost…… som det etter en stund det viste seg de også var tom for…. Etter å etter vi var spist ferdig måtte vi etter en halvtime gå og spørre om en dessertmeny. Fikk beskjed om at det virket som om hele Norge hadde kommet til Stavanger i dag, selvom restauranten langt fra var full.
Skjønnet at jeg ikke kan forvente meg allverdens av en kjederesraurant som dette, men det her var helt tåpelig.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, espenlang
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (43)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1115 av 43 anmeldelser

Anmeldt 19. juli 2021 via mobile enheter

Lang ventetid, tross lite folk i restauranten.
Ikkje i stand til å levere iht bestilling.
Skitne fat og bestikk.
Maten smakte bra, men opplevelsen langt under forventningene.

Dato for besøk: juni 2021
2  Takk, HallsteinS1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juni 2021 via mobile enheter

Pizza med pepperoni var helt ok. Lasagnen var en skam!. Minnet mistenkelig om Folkets lasagne man finner i frysedisker hos Extra e.l. Mye ost på toppen som ikke var smeltet, vassen salat ((litt grønt og rødløk). Hvitløksbrød et som fulgte med var eneste lyspunkt. Hyggelig personale, men d veier selvfølgelig ikke opp for en dårlig matopplevelse.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 377anetteb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juni 2021

Det var ikke bra! Vennen min skulle ha vin og hun fikk øl isteden. Vi bestilte pizza med skinke men vi fikk pepperoni….

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Q7766ZCsarahf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juni 2021 via mobile enheter

Peppes i Stavanger sentrum er en tradisjonell familierestaurant. Vi fikk raskt bord og bestilte raskt, men det gikk en stund innen maten kom. Vi kun kortvarig kontakt med kelner. Peppes har en rikholdig meny og pizzaen er god. Prisene er høye.
Når vi skulle betale måtte vi oppsøke disken og betale.

Dato for besøk: mai 2021
1  Takk, Erlend1973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Peppes Pizza, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Peppes Pizza? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.