“Stusselig”
Anmeldelse av Peppes Pizza

Peppes Pizza
Vurdert som nr. 219 av 322 Restauranter i Stavanger
Anmeldt 23. juli 2022

Stusselig besøk. Halvfullt lokale, lite interesserte servitører som sparte på smilene. Bestilte sommersby cider, men fikk et annet alternativ uten å bli informert på forhånd. Vi var to som bestilte mat. Fikk en kald burger og uferdige/kalde potetbåter. Tacosalaten var tam. Selve salaten virket gammel og tilbehøret var kjipt.
Valgte peppes da det ofte bruker å være safe plass å spise. Men aldri mer i stavanger.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, idamargreteh2020

Anmeldt 15. juli 2022

Er tredje gangen vi bruker stedet for familiesammenkomster, idag feiret vi min datters 18-årsdag. Forhåndsbestilt bord og meny, ca halvfullt lokale. Ingen venting for bord når vi kom, 15 voksne og 6 barn. Servitørene var profesjonelle og serviceinnstilt, tok drikkebestilling umiddelbart, 5 minutter etter servert drikke kom ca 8 pizza. De improviserte og laget buffetbord. Rene og ryddige lokaler, inkl toaletter og kjøkken. (Jeg tok en titt inn siden jeg driver restaurant selv) pizzarester ble vi tilbudt å få med oss hjem, benyttet oss av det. Restaurantsjefen var hyggelig og profesjonell, topp service og kjempegod pizza!

Odd Arne Ingvaldstad
Lysefjord-Helleren AS

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Storfamil
Anmeldt 11. juni 2022 via mobile enheter

Vi var her lørdag midt på dagen. Vi var 10 personer og halv fullt lokale. Betjening hang ikke med i svingene. Vi måtte vente 1 time og 20 minutt for å få alle 10 porsjonene. Toppen er når ny servitør kommer og han starter med å finne seg ein snus og tappe seg ei brus fra dispenser å står å henger i «baren»! Dette er altfor dårlig, never again!

Dato for besøk: juni 2022
Takk, sp0kjels
Anmeldt 13. mars 2022 via mobile enheter

Late og uinteresserte ansatte. Måtte vente lenge før betjeningen tok bestilling og hele 40min (og en etterlysning) fra bestilling til pizzaen kom på bordet.
Barna var overbevist om at de måtte sulte ihjel før maten ville komme, og hadde ikke drikke igjen da maten kom på bordet.
Betalingen måtte på død og liv gjøres i baren slik at jeg måtte gå fra barna alene ved bordet. Da jeg bemerket den lange ventingen, ble det bortforklart med at det var mye folk i restauranten - det var det på INGEN måte, snarere tvert imot.

Dato for besøk: mars 2022
2  Takk, f-foerl
Anmeldt 3. oktober 2021

Var innom med min sønn lør ettermiddag. Bestilte pizza nr 2 med skinke og pepperoni. Etter laaang ventetid kom pizza med kun skinke på bordet. Pga. dårlig tid rakk vi ikke å reklamere på dette. Pizzaen var i tillegg veldig smakløs. Kommer aldri tilbake og anbefaler å velge en annen restaurant.

Dato for besøk: oktober 2021
1  Takk, espen_haaland

Reisende som så på Peppes Pizza, så også på

Stavanger, Stavanger kommune

Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Peppes Pizza? Del dine erfaringer!