Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Svært skuffet. Bestilte biff og hamburger”
Anmeldelse av Roast Restaurant & Bar

Roast Restaurant & Bar
Vurdert som nr. 59 av 233 Restauranter i Stavanger
Prisklasse: USD 4 - USD 44
Restaurantdetaljer
Anmeldt 2. oktober 2020 via mobile enheter

Svært skuffet. Bestilte Jæren indrefilet som først ble servert rå i midten, bestilte medium -fikk rare. Ga beskjed og når maten kom ut igjen hadde de stekt en ny biff som var super tørr utenpå, men riktig inni. Lite tilbehør. For en pris på 375kr forventer man noe mye bedre servert. Har laget bedre biff hjemme med First Price sin mørbrad eller ytrefilet biff.
En annen i følget bestilte glutenfri hamburger med kun ost og bacon. Burgeren ble servert på tørre, glutenfrie brødskiver med alt tilbehør av salat, dressing etc selv om vi ba om kun ost og bacon. 275kr burger må serveres på hamburgerbrød, ikke et slik kjedelig brød.
Med under 15 personer som gjester totalt i restauranten kan det ikke skyldes på travelt på kjøkkenet heller.
Ga beskjed at vi var skuffet og forventet noe helt annet. De trakk ikke fra noe på regningen, men tilbydde gratis kaffe og dessert, men da ville vi bare komme oss videre. Kommer ikke tilbake hit

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, vibecken2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (30)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 30 anmeldelser

Anmeldt 3. september 2020

Jeg travet rundt Stavanger på jakt etter en vinbar da jeg kom over Roast. De hadde et lite men svært hyggelig utvalg kvalitetsvin på glass, og jeg likte meg så godt at jeg likegodt spiste middag der. God mat, flott oppvartning med litt ekstra, og veldig god foccachia med pisket smør. Alt i alt en strålende opplevelse ved et hendig uhell.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, larso746
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. februar 2020

Vi var på menysmaking, 5 retter + dessert, med vinpakke. Maten var kjempegod og personalet likeså. Vi storkoste oss! Kommer gjerne igjen!

Dato for besøk: februar 2020
Takk, MarenStavanger
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. februar 2020 via mobile enheter

Var innom med min venninne, utrolig hyggelige og servise innstilte servitører. Etter vi ble plassert på et bord ble vi fortalt om hva dagens var, dagens ble det vi gikk for, selvom de hadde mye annet godt på a la catre meny, som skal hundre prosent testes neste gang vi er her! Dagens rett var ikke en tap mør og fin culot av okse, trøffel saus og potetmos og gratinert sopp.
Fant også ein god vin som passet perfekt til hovedretten.
Kommer garantert tilbake, ser ut som kjøkken legger mye kjærlighet i maten de lager !

Dato for besøk: januar 2020
Takk, 277paulinaj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. januar 2020 via mobile enheter

God mat, vi hadde torsk ypperlig. God service. Flere ting å velge i. Baren er hyggelig med godt utvalg i cocktails.

Dato for besøk: januar 2020
Takk, annebritw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
DimitarS168, Restaurant Manager på Roast Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. januar 2020

Tusen takk for fint tilbakemelding. Vi setter stor pris på våre gjester og er så glad hver gang vi leser om positive opplevelser de har hatt hos oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Roast Restaurant & Bar, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Roast Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din