Jeg og flere gode venninner skulle feire ei av våre venninner og i den anledning booket vi bord til lunsj. På forhånd informerte vi at jeg har Cøliaki og måtte ha glutenfri.
Ankomsten var meget hyggelig, vi ble vel tatt i mot, og fulgt godt opp. Første rettene var smakfulle og elegante. Glutenfri alternativ var meget bra, frem til de skulle servere oss pizza. Da gikk nivået fra meget høyt til ned på et trist nivå. Mens andre fikk servert halv pizza hver, fikk jeg servert en liten glutenfri loff, med litt av samme topping som pizzaen de andre fikk. Fra der ble skuffelsen enda større. Det smakte som hvitløksbrød med litt sopp og spinat. Hele retten minnet meg om noe man selv kunne lage hjemme selv av restemat, det opplevdes som en ettertanke og ikke på samme nivå som resten av rettene. Jeg pleier ikke å klage eller gi tilbakemelding når jeg er skuffet, men jeg tror plassen ønsker å oppnå et høyt kulinarisk nivå, derfor gav jeg servitøren en høflig tilbakemelding, noe som hun ikke responderte på og bare nikket og gikk videre med det hun holdet på med.
Totale opplevelsen er høy, men styr unna pizzaen hvis du skal spise glutenfritt, og de er ikke interessert i å få tilbakemelding.