“Utsøkt mat og vin”

Bellies
Vurdert som nr. 9 av 325 Restauranter i Stavanger
Prisklasse: kr 820 - kr 1 250
Anmeldt 8. september 2024

Wow. Dette var virkelig en fantastisk opplevelse! Nydelig mat og fantastisk service. De har virkelig fått dette til. Vegansk fine dining. Vi kommer tilbake😌 det gleder jeg meg til!

Dato for besøk: august 2024
    • Atmosfære
Takk, Jannicke N

Anmeldt 13. juli 2024 via mobile enheter

Supert besøk med avslappet atmosfære og ypperlig satt sammen meny.

Her fikk vi prøve oss på en full vegetarmeny med vinpakke. Selv om vi har drukket mye vin ble vi utfordret med varianter vi ikke har vært borti før!

Maten er et helt annet tema. Smaksløkene ble tatt på en fantastisk reise, dette er noe vi kan anbefale til alle uansett hvilken diett du har! Favorittene var solbær-glazed zucchini og dessert med fiken, jordbær og rabarbara!

Full bellies med vinpakke gir vi 10/10!

Dato for besøk: juli 2024
Takk, Siri N
Anmeldt 22. juni 2024

Vi besøkte Bellies i dag, og både maten og service var helt fantastisk!

Utrolig imponert over den kreativiteten som ble utvist, og maten ble presentert og smakte på en måte som virkelig ga mersmak. Det de levere av vegetarisk mat er verdensklasse. Vi hadde alle 4 tasting meny, «Full Bellies».

Takk for en super opplevelse!

Dato for besøk: juni 2024
    • Atmosfære
Takk, 723nielserikh
Anmeldt 2. juni 2024 via mobile enheter

Jeg og flere gode venninner skulle feire ei av våre venninner og i den anledning booket vi bord til lunsj. På forhånd informerte vi at jeg har Cøliaki og måtte ha glutenfri.

Ankomsten var meget hyggelig, vi ble vel tatt i mot, og fulgt godt opp. Første rettene var smakfulle og elegante. Glutenfri alternativ var meget bra, frem til de skulle servere oss pizza. Da gikk nivået fra meget høyt til ned på et trist nivå. Mens andre fikk servert halv pizza hver, fikk jeg servert en liten glutenfri loff, med litt av samme topping som pizzaen de andre fikk. Fra der ble skuffelsen enda større. Det smakte som hvitløksbrød med litt sopp og spinat. Hele retten minnet meg om noe man selv kunne lage hjemme selv av restemat, det opplevdes som en ettertanke og ikke på samme nivå som resten av rettene. Jeg pleier ikke å klage eller gi tilbakemelding når jeg er skuffet, men jeg tror plassen ønsker å oppnå et høyt kulinarisk nivå, derfor gav jeg servitøren en høflig tilbakemelding, noe som hun ikke responderte på og bare nikket og gikk videre med det hun holdet på med.
Totale opplevelsen er høy, men styr unna pizzaen hvis du skal spise glutenfritt, og de er ikke interessert i å få tilbakemelding.

Dato for besøk: juni 2024
Takk, Foodie1679
Øystein Lunde Ohna, Eier på Bellies, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juni 2024

Hei Foodie1679

Takk for tilbakemeldingen, beklager virkelig at vi tilsynelatende ikke var klare for tilbakemelding i restauranten, det er vi virkelig. Den glutenfrieopplevelsen her var ikke god nok, det er jeg enig i. Vi kan bedre, pizzaen bør byttes ut med en annen rett og vi bør ikke prøve å replikere opplevelsen med et mindreverdig produkt. Allergier er krevende og her har vi bommet. Takk for tilbakemeldingen. Jeg tar kontakt på mail.

Anmeldt 19. februar 2024 via mobile enheter

Min mann og meg, et kjøttetende ektepar, besøkte Bellies for noen uker siden og ble svært, svært overrasket. Vi visste Bellies hadde fått gode terningkast og vi gikk med åpne sinn mot en kjøttfri middag.

Maten var helt fantastisk! Smakene, kreativiteten og presentasjonen var helt fantastisk! At vegetarisk mat kan smake så godt er hinsides vår fatteevne.

Vi bestilte begge tasting menu, en «full Bellies». Servicen er upåklagelig. De ansatte er oppmerksom, effektiv og kjekke. Her kan du gjerne gå for et annerledes måltid.. vi lover at du bli verken skuffet eller savner proteinene. Du blir god og mett, og får lyst å gå tilbake. Dette var overraskende og stilig, og vi anbefaler Bellies videre om du er vegetarianer eller ikke.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, elim968

Reisende som så på Bellies, så også på

Stavanger, Stavanger kommune

Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Bellies? Del dine erfaringer!