“Nydelig mat og super service!”
Anmeldelse av CinCin

CinCin
Vurdert som nr. 25 av 244 Restauranter i Stavanger
Anmeldt 11. juli 2020

Veldig god opplevelse! Variert og spennende mat for både øyet og munnen. Overraskende sammensatt måltid som var godt laget til. Oppmerksom og smilende servitører toppet den gode opplevelsen. Ikke byens billigste, men pris og kvalitetsnivå matcher.

Takk, Dreamer722539

Anmeldt 16. februar 2020

Jeg meldte fra på forhånd om glutenallergi og spurte om jeg kunne ha meny med glutenallergi, eller om det var best jeg bestilte noe annet. Det skulle gå med meny fikk jeg vite. Vel... de tok bare bort det med gluten, og jeg satt igjen med veldig lite mat og valuta for pengene. Og, jeg fikk i meg gluten fordi de ikke helt visste hva gluten var. . Det ble ikke laget noe alternativt... og det var gluten i alle rettene.. selve smaken på det jwg fikk var god, men lite mat. Ok kelner, gode drinker, fint lokale trekker opp.. Veldig høy musikk, det trekker ned for min del.

1  Takk, 531SivHilde531
Anmeldt 22. januar 2020

Enkel og grei meny men for lite utvalg av småretter.
Hyggelig betjening. Savnet sushi-rettene fra Hall Toll
men setter pris på fornyelse. Kommer tilbake.

2  Takk, Bjarte V
Anmeldt 17. januar 2020 via mobile enheter

Kanon mat nydelig servis og flinke folk på alle kanter kom mitt i julebord sesongen og fikk bord vi var 5 venner ute og spise fikk messe mat og nydelige viner. Og servicen var topp

Dato for besøk: desember 2019
Takk, 11magnusj
Anmeldt 16. januar 2020 via mobile enheter

Nydelig mat presentert av kokken selv. Velsmakende retter med gode viner. Forretter i asian fusion stil, hovedrett fra italiensk kjøkken. Anbefales

Takk, Ferdamann

Reisende som så på CinCin, så også på

Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i CinCin? Del dine erfaringer!