Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
ScandicHotels.comUSD 164
PricelineUSD 163
Hotels.comUSD 163
Vio.comUSD 162
Trip.comUSD 163
TripadvisorUSD 163
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (493)
Filtrer anmeldelser
493 resultater
Vurdering fra reisende
165
177
87
35
29
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
165
177
87
35
29
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6671 av 493 anmeldelser
Anmeldt 16. desember 2018

Min fru og jeg har bodd her flere ganger siden hotellet var nytt. Denne gangen benyttet vi bonuspoeng og bodde her fra lørdag til mandag i forbindelse med at vi besøkte barnebarn i Sandnes. Rommene er moderne innredet og rene. Frokosten var som alltid fantastisk. Vi spiste middag i restauranten den ene kvelden. Pinnekjøttet, biffen og kveiten var meget godt tilberedt. Gratis parkering i helgene. Buss til Stavanger stopper like ved. Var en tur til Jærstrendene, besøkte Hå gamle prestegård, Obrestad fyr, Jæruseet. Alt i alt en fin helg.

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, Einar R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. november 2018

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. november 2018

Sentral beliggenhet, greie rom, veldig gode senger, god plass, rent og fint. Kjempegod frokost. Grei parkering i kjelleren.Har egentlig skrevet det jeg mener men Tripadvisor krever 200 tegn så da skriver jeg litt til....

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, GilH107
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Gjermund D, General Manager på Scandic Stavanger Forus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2018

Hei GilH107.

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive 200 ord :-).

Veldig kjekt å lese at du trives hos oss og velkommen igjen.

Med vennlig hilsen
Gjermund, Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. november 2018 via mobile enheter

Bodde 4 netter på Scandic Forus i forbindelse med et kurs, og det var en fin opplevelse. Restauranten leverer bra både til frokost, lunsj og middag. Servicen på hotellet er god og rommet fint. Det eneste ankepunktet er plasseringen. Litt langt vekke fra det meste, men sentralt nok for det ærendet jeg hadde. Kan anbefales.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, torbj_rnj507
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Gjermund D, General Manager på Scandic Stavanger Forus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. november 2018

Hei torbj_rnj507

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.

Veldig kjekt å lese at du trives hos oss og at du satte pris på både maten og de ansatte.

Når du kommer igjen så vit at det går buss flere ganger i timen til både Stavanger og Sandnes sentrum like ved hotellet og at vi har elektriske sykler til utleie fra resepsjonen.

Velkommen igjen :-).

Med vennlig hilsen
Gjermund, Direktør.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. november 2018

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Gjermund D, General Manager på Scandic Stavanger Forus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. november 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser