Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Tom Jakobsen
Førde, Norge
1,0 av 5 boblerAnmeldt 1. feb. 2019
Dato for oppholdet: februar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
4,0 av 5 boblerRom
1,0 av 5 boblerService
2,0 av 5 boblerSovekvalitet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Gjermund D, General ManagerScandic Stavanger Forus, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 6. feb. 2019
Hei tompedertravel

Takk for din tilbakemelding.

Jeg beklager at du fikk bot da du benyttet parkeringshuset under hotellet og forstår din frustrasjon, men ber om forståelse for at vår ansatte ikke har noen myndighet her.

Scandic Stavanger Forus har ikke noe formelt forhold til parkeringshuset, og derfor ingen styring over hvordan dette drives eller organiseres.
Det opereres som et hvert annet parkeringshus der man må betale for å parkere med de reglene som gjelder når det kommer til kontroll og eventuell tilleggsavgift.

Med vennlig hilsen
Gjermund, Direktør.
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 1 419
kr 1 249
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
8.7 km fra Scandic Stavanger Forus
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
kr 1 703
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 703
9.0 km fra Scandic Stavanger Forus
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
kr 2 005
  • Scandic Hotels
    kr 2 005
  • travelup.com
    kr 1 732
  • Expedia.com
    kr 2 005
8.8 km fra Scandic Stavanger Forus
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Priceline
  • ZenHotels.com
    kr 2 259
  • Algotels
8.5 km fra Scandic Stavanger Forus
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 775
  • Expedia.com
    kr 2 080
8.8 km fra Scandic Stavanger Forus
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 949
  • Expedia.com
    kr 1 014
6.9 km fra Scandic Stavanger Forus
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 785
  • Algotels
8.4 km fra Scandic Stavanger Forus
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 785
  • Priceline
8.5 km fra Scandic Stavanger Forus
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 667
  • Algotels
9.0 km fra Scandic Stavanger Forus
Gratis Wi-Fi
Se flere hoteller i Stavanger
Anmeldelser (529)
Filtrer anmeldelser
529 resultater
Vurdering fra reisende
179
182
94
41
33
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
179
182
94
41
33
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
8388 av 529 anmeldelser
Anmeldt 16. desember 2018

Min fru og jeg har bodd her flere ganger siden hotellet var nytt. Denne gangen benyttet vi bonuspoeng og bodde her fra lørdag til mandag i forbindelse med at vi besøkte barnebarn i Sandnes. Rommene er moderne innredet og rene. Frokosten var som alltid fantastisk. Vi spiste middag i restauranten den ene kvelden. Pinnekjøttet, biffen og kveiten var meget godt tilberedt. Gratis parkering i helgene. Buss til Stavanger stopper like ved. Var en tur til Jærstrendene, besøkte Hå gamle prestegård, Obrestad fyr, Jæruseet. Alt i alt en fin helg.

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, Einar R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. november 2018

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. november 2018

Sentral beliggenhet, greie rom, veldig gode senger, god plass, rent og fint. Kjempegod frokost. Grei parkering i kjelleren.Har egentlig skrevet det jeg mener men Tripadvisor krever 200 tegn så da skriver jeg litt til....

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, GilH107
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Gjermund D, General Manager på Scandic Stavanger Forus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2018

Hei GilH107.

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive 200 ord :-).

Veldig kjekt å lese at du trives hos oss og velkommen igjen.

Med vennlig hilsen
Gjermund, Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. november 2018 via mobile enheter

Bodde 4 netter på Scandic Forus i forbindelse med et kurs, og det var en fin opplevelse. Restauranten leverer bra både til frokost, lunsj og middag. Servicen på hotellet er god og rommet fint. Det eneste ankepunktet er plasseringen. Litt langt vekke fra det meste, men sentralt nok for det ærendet jeg hadde. Kan anbefales.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, torbj_rnj507
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Gjermund D, General Manager på Scandic Stavanger Forus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. november 2018

Hei torbj_rnj507

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.

Veldig kjekt å lese at du trives hos oss og at du satte pris på både maten og de ansatte.

Når du kommer igjen så vit at det går buss flere ganger i timen til både Stavanger og Sandnes sentrum like ved hotellet og at vi har elektriske sykler til utleie fra resepsjonen.

Velkommen igjen :-).

Med vennlig hilsen
Gjermund, Direktør.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. november 2018

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Gjermund D, General Manager på Scandic Stavanger Forus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. november 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser