Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 166
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
ScandicHotels.com
USD 165
Vis tilbud
Vio.com
USD 163
Vis tilbud
PricelineUSD 166
Hotels.comUSD 165
ZenHotels.comUSD 167
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (493)
Filtrer anmeldelser
493 resultater
Vurdering fra reisende
165
177
87
35
29
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
165
177
87
35
29
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6368 av 493 anmeldelser
Anmeldt 3. februar 2019

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Gjermund D, General Manager på Scandic Stavanger Forus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. februar 2019

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 1. februar 2019

Skulle parkere i garasjen. Betalingsautomaten avviste mitt betalingskort. Noe som er rart da det fungerer overalt. Uansett. Jeg sjekket inn og gikk på rommet for å hente et reservekort. Hele seansen tok ca. 10 minutter. DA jeg kom ned i garasjen for å betale hadde noen gitt meg en bot. Jeg konfronterte resepsjonisten med hendelsen. Hun nærmest hånet meg og sa at alle måtte betale, dessuten var det et eksternt selskap som hadde ansvaret. Hun brydde seg ikke. Kanskje ikke lurt å behandle kunder som søppel, eller en ny linje fra hotellet. Maten var heller ikke spesielt god.

Romtips: stay away.
Dato for oppholdet: februar 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, tompeder
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Gjermund D, General Manager på Scandic Stavanger Forus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. februar 2019

Hei tompeder

Takk for din tilbakemelding.

Som jeg og svarte på din andre tilbakemelding beklager jeg at du fikk bot da du benyttet parkeringshuset under hotellet og forstår din frustrasjon, men ber om forståelse for at vår ansatte ikke har noen myndighet her.

Scandic Stavanger Forus har ikke noe formelt forhold til parkeringshuset, og derfor ingen styring over hvordan dette drives eller organiseres.
Det opereres som et hvert annet parkeringshus der man må betale for å parkere med de reglene som gjelder når det kommer til kontroll og eventuell tilleggsavgift.

Jeg er ikke fornøyd med at du ikke satte pris på maten vi serverer og vil gjerne vite mer om hva du konkret ikke er fornøyd med.

Med vennlig hilsen
Gjermund, Direktør.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. februar 2019

Hei. Jeg skulle sjekke inn på hotellet og betale for parkering. P-Automaten i hotellets kjeller ga beskjed om at mitt kort ikke var godtatt og at mynter ville gå bra. Vel nå har jeg ikke ofte mynter på meg så jeg sjekket inn og hentet et nytt kort i bagasjen. Da jeg kom ned etter 10 minutter hadde jeg fått bot. Jeg var svært forundret over dette og spurte resepsjonisten om hva som var praksis her. Ikke vår problem,ikke vår parkering. Snakk med Europark. Det er ikke hyggelig å bli møtt på en slik måte. Kommer jeg igjen?

Dato for oppholdet: februar 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, tompedertravel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Gjermund D, General Manager på Scandic Stavanger Forus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. februar 2019

Hei tompedertravel

Takk for din tilbakemelding.

Jeg beklager at du fikk bot da du benyttet parkeringshuset under hotellet og forstår din frustrasjon, men ber om forståelse for at vår ansatte ikke har noen myndighet her.

Scandic Stavanger Forus har ikke noe formelt forhold til parkeringshuset, og derfor ingen styring over hvordan dette drives eller organiseres.
Det opereres som et hvert annet parkeringshus der man må betale for å parkere med de reglene som gjelder når det kommer til kontroll og eventuell tilleggsavgift.

Med vennlig hilsen
Gjermund, Direktør.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. desember 2018

Min fru og jeg har bodd her flere ganger siden hotellet var nytt. Denne gangen benyttet vi bonuspoeng og bodde her fra lørdag til mandag i forbindelse med at vi besøkte barnebarn i Sandnes. Rommene er moderne innredet og rene. Frokosten var som alltid fantastisk. Vi spiste middag i restauranten den ene kvelden. Pinnekjøttet, biffen og kveiten var meget godt tilberedt. Gratis parkering i helgene. Buss til Stavanger stopper like ved. Var en tur til Jærstrendene, besøkte Hå gamle prestegård, Obrestad fyr, Jæruseet. Alt i alt en fin helg.

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, Einar R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. november 2018

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser