Høstferie med familien min på vårt favoritt hotell på Forus, Stavanger. Perfekt beliggenhet for oss som skulle på ridekurs ved Forus Travbane. Ved ankomst hotellet og innsjekk ble vi møtt av hotellets serviceminded , hyggelige & ikke minst flotte & høye Bauta av en kjekk ung herremann med skjegg og et godt smil , rett og slett som hentet utfra Ringenes Herre. Han delte hjertelig sin rike info om hotellets fasiliteter og ønsket oss en riktig god kveld. Vi sjekket unn på et rom som var myyye større & finere enn det vi hadde booket!! Så den snilleste resepsjonisten hadde oppgradert oss i all hemmelighet og gleden hos ungene var stor da det viste seg ar rommet hadde både badekar & en extra god gjesteseng til minsten. Frokosten var supergod med masse deilig og variert mat og hyggelige ansatte som ryddet og vasket. Anbefaler dette supre hotellet på det varmeste !! Her får du virkelig full valuta med: store, rene & pene rom,den aller beste frokosten med himmels god sprøstekt bacon som knaser mellom tanke, nyyydelig kaffe, gratis parkering i helgene, gullene rene og pene rom, kjekke ansatte & er du extra heldig med innsjekkingen din ‘ så får du en supergod velkomst av hotellets egen mannlige bauta som gleder seg stort over hver enkelt hotellgjest, både små, store & 4-beinte.
Mvh Line K.