Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales virkelig!”
Anmeldelse av Italo AS

Italo AS
Vurdert som nr. 20 av 235 Restauranter i Stavanger
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. august 2021 via mobile enheter

Dette er en perle av en restaurant i Stavanger! Litt i skyggen av stripa langs Vågen, men så mye bedre. Liten og intim, med usedvanlig hyggelig personale. Nydelig mat og meget god rødvin! Prøv antipasti som forrett. Gelato til dessert er en høydare. Siste kveld i Stavanger, burde funnet den et par dager tidligere...

Dato for besøk: august 2021
Takk, 639ulfd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (67)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1721 av 67 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

God mat, lasagnen smaker ok men er litt tørr dvs. litt lite saus ift pasta. Savner også litt salat. Dagens har jeg prøvd 2 ganger, og begge ganger har denne vært god. Isen er veldig god og kaffien den beste i byen.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, MStavanger1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Savner dere Italia, ta en tur til Italo. Lite lokale, men perfekt for en god lunsj. Napolitansk kokk som har gjort det før! Gode pastaretter. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 409bj_rnarn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juli 2021

Går innom for å få italiensk kaffe, og en lett lunch. Her finner du en en mix av mennesker og en variert meny, men mest av alt Italia i Stavanger. Anbefales

Dato for besøk: juni 2021
    • Service
    • Mat
Takk, ElisabethAStavanger
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. mars 2021 via mobile enheter

Fantastisk mat og betjening. Ekte italiensk godfølelse tvers gjennom. Er man glad i italiensk mat så har man kommet til rett sted

Dato for besøk: mars 2021
Takk, hjortejegeren1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
italo, Daglig leder på Italo AS, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juni 2021

Tusen takk for positiv omtale! Vi streber etter å gi våre kunder en autentisk italiensk opplevelse hos oss, og da er det fantastisk gøy å se at det er nettopp denne opplevelsen du beskriver!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Italo AS, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Italo AS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.