Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Søndagsmiddag ”
Anmeldelse av Big Horn Stavanger - STENGT

Big Horn Stavanger
Prisklasse: USD 237 - USD 533
Kjøkken: Amerikansk, Steakhouse
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 22. desember 2018 via mobile enheter

Ikke mye å skryte av .gatekjøkken mat er bedre.Tar mat ut fra kjøla og rett inn i ett varmeskap og blir servert .ikke mye god matopplevelse.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Geir2113
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (183)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 183 anmeldelser

Anmeldt 25. september 2018 via mobile enheter

Vi var 4 personer spiste middag hos dere forrige uke. Vi hadde alle spearribs da vi fikk maten var den lunket. Vi klaget på maten og sa den var lunket. Da fikk vi som svar, er dere ikke fornøyd kan dere bare gå til en annen plass. Vi ble helt satt ut av kommentaren spiste opp den nå kalde maten og gikk. Vi kommer ALDRI tilbake. Og vi kommer ikke til å anbefale Big Horn verken her eller andre byer. Jeg jobber selv i service bransjen og dette overhodet ikke greit.

Dato for besøk: september 2018
3  Takk, Erik G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2018

Supert at det er kommet vegansk alternativ på menyen. Burgeren var dog annerledes enn den jeg har sett andre få hos andre Big Horn-restauranter. Denne burgeren minnet veldig om en ferdigkjøpt variant "Halsans køk) Burgeren/grønnsakene hadde en såpass sterk grillsmak, at den ikke smakte annet enn grill-os. Håper jeg får den burgeren som jeg har sett andre få, om jeg kommer tilbake. Servicen var veldig bra da. Liker også lokalet og atmosfæren.

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, christianoV1556BJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2018 via mobile enheter

Var her med familien og spiste. Kjørte full pakke med forrett, middag og dessert. Nydelig mat gjennom alle ledd. Servicen var det heller ikke noe å si på. Skulle jeg gitt full pott så måtte nok lokalet hatt en litt mer koselig atmosfære. Men kan absolutt anbefales.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 804stiani
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2018 via mobile enheter

God mat, men det var en uinspirert tallerken som ikke inviterte til en stor matopplevelser. Det er mye mat så man blir mett, men ikke så mye mer.

Dato for besøk: november 2017
Takk, AtleR_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Janne J, General Manager på Big Horn Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juli 2018

Hei

Takk for din tilbakemelding. Synd å høre at du ikke er helt fornøgd. Fint om du kan sende oss en mail på stavanger@bighorn.no .

Mvh
Janne
Big Horn Stavanger

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Big Horn Stavanger, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din