Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Strålende cruice

Vi tok turen i vår egen by. Ble positivt overrasket. Mye god informasjon. Kun været som ikke var på... les mer

Anmeldt 18. februar 2018
st_lee2015
,
Sandnes, Norge
via mobile enheter
Fantastisk tur

De fleste turister som kommer til Stavanger har hørt om Preikestolen, men det er ikke alle som bør... les mer

Anmeldt 25. august 2017
Karin892015
,
Stavanger, Norge
Les alle 382 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Stavanger
fra USD 113,16
Mer informasjon
fra USD 113,62
Mer informasjon
fra USD 146,72
Mer informasjon
fra USD 113,73
Mer informasjon
Anmeldelser (382)
Filtrer anmeldelser
382 resultater
Vurdering fra reisende
251
98
22
6
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
251
98
22
6
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 382 anmeldelser
Anmeldt 18. februar 2018 via mobile enheter

Vi tok turen i vår egen by. Ble positivt overrasket. Mye god informasjon. Kun været som ikke var på vår side men deg et jo vanlig her til lands

Dato for opplevelse: august 2017
2  Takk, st_lee2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. august 2017

De fleste turister som kommer til Stavanger har hørt om Preikestolen, men det er ikke alle som bør ta turen opp dit til fots. Det er vel så fantastisk å se Preikestolen fra en båt på fjorden. Selve turen innover i fjorden er en opplevelse.
Når jeg har feriegjester tar jeg dem aldri med på tur opp på prekestolen, uten at jeg vet de er vant med å gå turer i skog og mark. Å spasere rundt i parker er ikke det samme.
Å ta et fjord cruise er en fantastisk opplevelse, selv for oss som har gått opp til Preikestolen mange ganger.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, Karin892015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2017 via mobile enheter

Dette var en strålende tur selv om været ikke var det beste. Turist i eget distrikt var vellykket. Fikk se sel som lå og solte seg også. Anbefales på det varmeste

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, st_lee2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2017 via mobile enheter

Tur til Lysefjorden og ikke minst prekestolen. Ja det er jo ganske spektakulært når fjellsiden stiger 600 hundre meter rett opp til den populære prekestolen. Det var også et fascinerende fossefall å se. Eller var fet en helt vanlig tur i Stavanger skjærgården.

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, 85kjellmac
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2017 via mobile enheter

En fin tur i Lysefjorden, behagelig båt, imøtekommende mannskap, guiding på flere språk. Turen tar tre timer.

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, X5299XVolgag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser