Nå var det på tide med nytt afternoon tea cruise- som vanlig stod alt til forventningene! Til og... les mer
Hadde en kjempefin tur fra Tromsø til Skjærvøy med Rygerdronningen 🛳 God plass ombord og svært... les mer
God verdi for pengene, selv om vi dessverre fikk tåke ved Prekestolen. Vi koste oss med båtturen uansett, og både service, kafétilbud og den generelle stemningen ombord var svært god. Flott og stillegående båt, og spektakulære omgivelser. Anbefales.
Så kjekt å høre at dere likte fjordcruiset vårt. Tusen takk for omtalen og vi håper å se dere om bord igjen ved en senere anledning.
Veldig fin og miljøvennlig båt. God informasjon om sikkerhet med bl.a. film. Barn var godt ivaretatt med bl.a. barnefilm og å se på geiter. Behagelig atmosfære! Passende lengde på turen. Jeg vil absolutt anbefale denne turen, - og mannen min som har besteget Prekestolen, sa at dette var absolutt den beste måten å se Prekestolen på.
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Veldig kjekt å høre at dere hadde det fint på fjordcruiset vårt. Velkommen tilbake ved en senere anledning.
Tilpasset for utenlandske turister, noe langtekkelig for oss nordmenn som har sett holmer og skjær før. Ble annonsert på forhånd at man skulle få et glass bobler under reisen, noe vi ikke fikk. Lite fokus på smittevern, ingen måtte sprite hendene før ombordstigning. Ingen fokus fra personal om å holde avstand.
Denne flotte turen vil jeg sterkt anbefale.Båten har flere stopp på sin ferd mot høydepunktet Prekestolen. Selv om man ikke kommer opp på platået, sees Prekestolen godt fra båten. Litt smått å bite i underveis kan også kjøpes. Artig når båten nesten kjører inn mot den bratte fjellsiden og man får nærmest nærkontakt med de 3 geitene som venter på båten . Mannskapet kaster gullrøtter i land til geitene som spiser begjærlig.En og annen sel kan man også se ligge på et svaberg.
Booket billett på nett og betalt. Virket utmerket.
Lett å finne frem til riktig start punkt. Kom også kart med markering sammen med billetten på Mail.
Fin tur med informasjon og preikestolen sett fra sjøen.
Anbefales virkelig.
Vi tok turen i vår egen by. Ble positivt overrasket. Mye god informasjon. Kun været som ikke var på vår side men deg et jo vanlig her til lands