Tor Inge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 26. des. 2018
Dato for oppholdet: desember 2018
Romtips: Be om hjørne rom, da får man best utsikt!
5,0 av 5 boblerRom
Louise R, ManagerClarion Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 2. jan. 2019
Hei Charlotte!

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding etter ditt opphold her hos oss.
Jeg er så glad for å høre at dere anbefaler oss, og at dere er fornøyd etter oppholdet!
Frokosten er noe vi jobber mye med, så det er veldig kjekt at den falt i smak!

Vi håper vi ser dere snart igjen, og hjertelig velkommen tilbake skal dere være! :)

Louise & Team Clarion Hotel Stavanger
8.4 km fra Clarion Hotel Stavanger
3.8 km fra Clarion Hotel Stavanger
Se flere hoteller i Stavanger
Anmeldt 24. oktober 2018

Dette er et suverent bra hotell som absolutt er verdt et besøk.
Her fungerer alt. Godt renhold. Suveren service i alle avdelinger.
Og ikke minst en helt fantastisk frokost, med ALT du kan tenke deg.

Kommer garantert til å besøke dette hotellet igjen.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Takk, eindridelauritzen
Louise R, Manager på Clarion Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. november 2018

Hei!

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding!
Det er utrolig kjekt å høre at du har hatt et flott opphold her hos oss :)
Vi setter utrolig stor pris på fine ord, og vi gleder oss til å se deg igjen!
Håper det ikke blir lenge til! ;-)

Anmeldt 7. oktober 2018 via mobile enheter

Bor fremdeles på hotellet og skal snart ned til vår andre frokost denne helgen. Vi gleder oss virkelig. Ingenting kan måle seg med denne opplevelsen når det gjelder hotellfrokost her i Stavanger. Kokken lager omeletter etter gjestenes anvisninger.

Dato for oppholdet: oktober 2018
2  Takk, TFitje
Louise R, Manager på Clarion Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. oktober 2018

Hei Tor! :)

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding, til og med innen frokost :)
Det er utrolig kjekt å høre at dere koser dere her hos oss, og vi gleder oss til å se deg snart igjen.
Hjertelig velkommen tilbake skal du være Tor :)

Anmeldt 7. oktober 2018

Jeg har bodd her en del etter hvert. Her føler du deg alltid velkommen. Hyggelig betjening, flotte rom og god frokost. Grei beliggenhet med utsikt over store deler av byen dersom du har rom på "rett" side litt opp i etasjene.

Romtips: Øvre etasjer mot sentrum.
Dato for oppholdet: september 2018
Takk, olen61

Hei! :)

Tusen takk for tilbakemelding etter ditt opphold.
Veldig kjekt å høre at du har hatt det fint her hos oss!

Vi håper vi ser deg snart igjen, og hjertelig velkommen tilbake skal du være :)

Anmeldt 28. august 2018

Jeg hadde reservert rom i forbindelse med 45 årsjubileum for sykepleiere. Jeg bor lokalt, og bodde der ikke selv. De var fornøyd med både servise, rom og en rikholdig frokost. Helt ok med en liten gåavstand ned til byens sentrum, unngikk da støyen fra bykjernen.
De var fornøyd med prisen jeg hadde fått da jeg kontaktet hotellet på nyåret.
En av damene hadde reservert for en 3.natt, men da ble prisen tredoblet på grunn av oljemessen som skulle starte på mandagen. Hun greidde ikke å forhandle seg fem til en akseptabel redusert pris, og flyttet.

Dato for oppholdet: august 2018
Takk, gudrunokirkengen
Louise R, Manager på Clarion Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. august 2018

Hei Gudrun! :)

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding etter jenteturen.
Det er utrolig kjekt å høre at damene var fornøyde og at frokosten stod til forventningene.

Vi håper vi ser dere igjen snart og hjertelig velkommen tilbake skal dere være!

Anmeldt 30. juli 2018 via mobile enheter

Feiret bryllupsdagen vår ved å overnatte på dette hotellet. Innsjekk gikk litt senere enn normalt. Det var visst en del rom som enda ikke var vasket. Dama bak disken ringte til vaskedama. Vi skulle hatt rom i 7. Etasje, men der var det ikke noe klare rom. Det var et rom ledig i 11. Etasje. Det rommet kunne bli klart om 5 minutter. Da fikk vi beskjed om å vente så lenge i lobbyen..

Etter fem minutter tok vi heisen opp. Det var et fint Superior hotellrom med utsikt mot Eiganes, Byhauen og Ullandhaug.
Standarden var helt normalt. Behagelig seng som knirket bittegran. Jeg ble skuffet over størrelsen på badet, hadde forventet større vad til å være Superior rom.

Ellers hadde vi gledet oss til boblebad i toppetasjen, men det var stengt pga oppussing. Sånt skjer.

Frokosten var helt fantastisk. Jeg liker at det er så godt utvalgt og at det er typisk norsk frokost.

Takk for oppholdet. Vi kommer gjerne igjen.

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, mathiassen89
Louise R, Manager på Clarion Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2018

Hei Fredrik!

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding etter deres opphold her hos oss.
Vi tar absolutt imot både ris og ros, så jeg er glad du gir oss beskjed om hva som kunne være bedre.
Boblebadet er dessverre ute av drift, men vi gleder oss masse til vårt nye prosjekt - som jeg håper dere får glede av ved et senere opphold :)
Det er kjekt å høre at frokosten stod til forventningene og at dere fikk en god start på dagen :)
Vi håper vi ser dere igjen snart og hjertelig velkommen tilbake skal dere være!