Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Expedia.com
USD 174
Vis tilbud
Booking.com
USD 187
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Trip.com
USD 195
USD 166
Vis tilbud
Hotels.comUSD 174
TravelocityUSD 174
HurbUSD 195
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 045)
Filtrer anmeldelser
1 045 resultater
Vurdering fra reisende
516
392
93
33
11
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
516
392
93
33
11
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4449 av 1 045 anmeldelser
Anmeldt 24. oktober 2018

Dette er et suverent bra hotell som absolutt er verdt et besøk.
Her fungerer alt. Godt renhold. Suveren service i alle avdelinger.
Og ikke minst en helt fantastisk frokost, med ALT du kan tenke deg.

Kommer garantert til å besøke dette hotellet igjen.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, eindridelauritzen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Louise R, Manager på Clarion Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. november 2018

Hei!

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding!
Det er utrolig kjekt å høre at du har hatt et flott opphold her hos oss :)
Vi setter utrolig stor pris på fine ord, og vi gleder oss til å se deg igjen!
Håper det ikke blir lenge til! ;-)

Med vennlig hilsen,
Louise & Team Clarion Stavanger

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2018 via mobile enheter

Bor fremdeles på hotellet og skal snart ned til vår andre frokost denne helgen. Vi gleder oss virkelig. Ingenting kan måle seg med denne opplevelsen når det gjelder hotellfrokost her i Stavanger. Kokken lager omeletter etter gjestenes anvisninger.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, TFitje
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Louise R, Manager på Clarion Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. oktober 2018

Hei Tor! :)

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding, til og med innen frokost :)
Det er utrolig kjekt å høre at dere koser dere her hos oss, og vi gleder oss til å se deg snart igjen.
Hjertelig velkommen tilbake skal du være Tor :)

Med vennlig hilsen,
Louise & Team Clarion Stavanger

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2018

Jeg har bodd her en del etter hvert. Her føler du deg alltid velkommen. Hyggelig betjening, flotte rom og god frokost. Grei beliggenhet med utsikt over store deler av byen dersom du har rom på "rett" side litt opp i etasjene.

Romtips: Øvre etasjer mot sentrum.
Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, olen61
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Louise R, Manager på Clarion Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. oktober 2018

Hei! :)

Tusen takk for tilbakemelding etter ditt opphold.
Veldig kjekt å høre at du har hatt det fint her hos oss!

Vi håper vi ser deg snart igjen, og hjertelig velkommen tilbake skal du være :)

Med vennlig hilsen,
Louise & Team Clarion Stavanger

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2018

Jeg hadde reservert rom i forbindelse med 45 årsjubileum for sykepleiere. Jeg bor lokalt, og bodde der ikke selv. De var fornøyd med både servise, rom og en rikholdig frokost. Helt ok med en liten gåavstand ned til byens sentrum, unngikk da støyen fra bykjernen.
De var fornøyd med prisen jeg hadde fått da jeg kontaktet hotellet på nyåret.
En av damene hadde reservert for en 3.natt, men da ble prisen tredoblet på grunn av oljemessen som skulle starte på mandagen. Hun greidde ikke å forhandle seg fem til en akseptabel redusert pris, og flyttet.

Dato for oppholdet: august 2018
Takk, gudrunokirkengen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Louise R, Manager på Clarion Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. august 2018

Hei Gudrun! :)

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding etter jenteturen.
Det er utrolig kjekt å høre at damene var fornøyde og at frokosten stod til forventningene.

Vi håper vi ser dere igjen snart og hjertelig velkommen tilbake skal dere være!

Med vennlig hilsen,
Louise & Team Clarion Stavanger

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2018 via mobile enheter

Feiret bryllupsdagen vår ved å overnatte på dette hotellet. Innsjekk gikk litt senere enn normalt. Det var visst en del rom som enda ikke var vasket. Dama bak disken ringte til vaskedama. Vi skulle hatt rom i 7. Etasje, men der var det ikke noe klare rom. Det var et rom ledig i 11. Etasje. Det rommet kunne bli klart om 5 minutter. Da fikk vi beskjed om å vente så lenge i lobbyen..

Etter fem minutter tok vi heisen opp. Det var et fint Superior hotellrom med utsikt mot Eiganes, Byhauen og Ullandhaug.
Standarden var helt normalt. Behagelig seng som knirket bittegran. Jeg ble skuffet over størrelsen på badet, hadde forventet større vad til å være Superior rom.

Ellers hadde vi gledet oss til boblebad i toppetasjen, men det var stengt pga oppussing. Sånt skjer.

Frokosten var helt fantastisk. Jeg liker at det er så godt utvalgt og at det er typisk norsk frokost.

Takk for oppholdet. Vi kommer gjerne igjen.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, mathiassen89
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Louise R, Manager på Clarion Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2018

Hei Fredrik!

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding etter deres opphold her hos oss.
Vi tar absolutt imot både ris og ros, så jeg er glad du gir oss beskjed om hva som kunne være bedre.
Boblebadet er dessverre ute av drift, men vi gleder oss masse til vårt nye prosjekt - som jeg håper dere får glede av ved et senere opphold :)
Det er kjekt å høre at frokosten stod til forventningene og at dere fikk en god start på dagen :)
Vi håper vi ser dere igjen snart og hjertelig velkommen tilbake skal dere være!

Med vennlig hilsen,
Louise & Team Clarion Stavanger

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser