Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 188
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 15.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 175
Vis tilbud
Trip.com
USD 189
USD 167
Vis tilbud
Hotels.comUSD 175
TravelocityUSD 175
ZenHotels.comUSD 189
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 046)
Filtrer anmeldelser
1 046 resultater
Vurdering fra reisende
517
392
93
33
11
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
517
392
93
33
11
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1520 av 1 046 anmeldelser
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Jeg og min mann tilbrakte en natt på Clarion hotell i juli. Vi fikk rom i øverste etasje, med fantastisk utsikt over byen og havet. Rommene var ganske små, men funksjonelle og fine.

Treningsrommet lå i samme etasje som rommet vårt, og den fine utsikten hadde man også herifra. Flott og stå på tredemølla å se utover byen. Utstyret var ellers helt greit, men flere apparater som var stengt av pga feil da vi var der.

Frokosten var også bra, og godt organisert. En betjent stasjon med varmmat og diverse, og flere bord hvor man forsynte seg selv med andre ting. Litt tendens til kø til den betjente stasjonen, men så fort flere ansatte kom til for å hjelpe til, forsvant den ganske raskt.

Hotellet ligger veldig sentralt plassert, med kort avstand til restauranter og bykjernen. Vi var generelt sett godt fornøyd med oppholdet, og kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, LineH79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Elisabet Søyland, General Manager på Clarion Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2020

Kjære LineH79

Tusen takk for både besøket og for denne tilbakemeldingen på TripAdvisor! Dette betyr virkelig mye for oss!

Også kjekt å se at dere fikk prøvd ut treningsrommet vårt! Dette er ganske nytt og vi er veldig stolte av det. Det er ihvertfall helt sikkert at det har Stavangers beste utsikt! Ellers er ikke treningsutstyret vårt i ustand heldigvis, men vi har vært nødt til å sperre av annet hvert instrument av smittevernshensyn.

Godt å lese at dere hadde et fint opphold hos oss og vi håper virkelig vi får gleden av å ønske dere hjertelig velkommen tilbake til oss ved en senere anledning!

Hilsen
Elisabet & Team Clarion Hotel Stavanger

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020

Spiste i restauranten. Liten meny, få retter. Maten ble servert i kjørler med sandpapiroverflate, ubehagelig! Desserten ble servert i en dyp skål, meget upraktisk. Hadde ikke ønsket vin. Vinen var varm. Servitøren forsvant etter maten var servert, fikk ikke salt og pepper. Brukte ting ble stående på bordet lenge. Ellers var det bra.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, OCSta
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Elisabet Søyland, General Manager på Clarion Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2020

Kjære OCSta,

og takk for at du tok deg tid til å gi oss en review! Varm vin er jo absolutt ikke noe vi trakter etter og heldigvis er ikke dette noe som skjer ofte. Ser at opplevelsen du hadde i restauranten vår ikke var helt slik den skulle og det er jeg veldig lei meg for. Vi skal ikke legge skjul på at det plutselig ble fryktelig travelt på hotellet etter en lang tørkeperiode, og vi trenger nok littegranne tid for å tilpasse oss i de fleste avdelingene. Dog er det veldig godt å høre at resten av oppholdet var bra.

Nok en gang, tusen takk for feedback, og hjertelig velkommen tilbake til oss skal du være!

Hilsen
Elisabet & Team Clarion Hotel Stavanger

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Eg og min sambuar har vore på ein liten hotell-safari i Stavanger i sommar, og budd på mange ulike hotell frå ulike kjeder. Vi budde på Clarion Stavanger i ei natt. Vi ankom hotellet i 12.30 tida, og vart møtt av to blide resepsjonistar som hjalp oss å låse inn bagasjen vår. Då vi kom tilbake for å sjekke inn klokka 15.00, fekk vi beskjed om at rommet ikkje var klart. Det viste seg fort at dette også gjaldt for svært mange andre rom, så etter kvart var både resepsjon og restaurant fulle av folk som venta på rommet sitt. Det var forseinkingar med reinhald og levering av sengetøy. Dei to resepsjonistene var bytta ut med ei som sto heilt aleine bak disken for å handtere kaoset. Ho fekk høyre det frå fleire gjester, men ho handterte det heile utruleg godt. Ho var svært profesjonell. Leiinga på hotellet bør være takksame for å ha slike ansatte. Vi fekk rommet i 16.00- tida, og vi vart kompensert med gratis minibar. Heilt topp det, spør du meg

Vi budde på ei suite med strålande utsikt. Rommet er kanskje litt utdatert, men det har absolutt sin sjarm, og vi likte oss veldig godt. God seng, masse plass, badekar og dusj separat. Frukosten var god, og korona-løysinga fungerte godt. Utsjekk gjekk knirkefritt. Pluss for åpent treningsrom. Clarion Stavanger var det einaste av alle dei hotella vi besøkte som hadde dette. Dette var heilt klart det hotellet på rundturen vår som ga oss mest verdi for pengane.

Vil også legge til at eg hadde vore ein del i kontakt med hotellet i forkant pr e-post. Dette for sikre meg rom med badekar. Her skilte hotellet seg også positivt ut samanlikna med alle dei andre eg også var i kontakt med. Fekk ordna alt eg ynskje utan problem, og kommunikasjonen fungerte utmerka. Rask responstid var det også. Heilt topp!

Hotellet anbefales, og ein ekstra shoutout til Julia i resepsjonen som var heilt fantastisk i ein situasjon som sikkert var heilt grusom å stå i aleine.

Vi kjem gjerne attende ved eit seinare høve

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 297kristinad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Elisabet Søyland, General Manager på Clarion Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2020

Kjære 297kristinad

WOW, FOR en herlig tilbakemelding! DETTE gjorde virkelig dagen vår, og stort takk for at du deler! At dere nevner at Julia skilte seg ut kjenner jeg er skikkelig stas å lese. Hun har vært vår lærling i et par år og vi er umåtelig stolte av henne!
Ellers må jeg bare takke dere masse for tålmodigheten under innsjekken denne dagen. Vi hadde ikke fått leveransen vi skulle av sengetøy og måtte på "jakt" hos andre hoteller for å få nok. I tillegg er sommeren litt annerledes siden gjestene normalt sett sjekker ut ganske sent, og da har vi ganske liten tid til å rengjøre alle rommene på. Heldigvis ordnet det seg til slutt, men jeg må si at det varmer virkelig å se at dere tok dette så fint <3

Nok en gang, tusen takk for gode ord og hjertelig velkomne tilbake skal dere være!

Stor klem (the Corona Style) fra
Elisabet & Team Clarion Hotel Stavanger :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Flott hotell med store rom, hyggelig betjening, flott frokostbuffet med tanke på corona tiltakene som er gjort, hvor de fortsatt har gode alternativer for glutenfritt og laktosefritt. Anbefales å ta turen hit!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 509rebekkas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Elisabet Søyland, General Manager på Clarion Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2020

Kjære 509rebekkas

Åh, tusen takk for en så hyggelig tilbakemelding! Dette betyr virkelig, virkelig mye for oss alle sammen og vi håper inderlig vi får gleden av å ønske dere hjertelig velkommen tilbake til oss i fremtiden!

Nok en gang- TAKK for making our day!

Hilsen
Elisabet & Team Clarion Hotel Stavanger

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020

Veldig hyggelig mottagelse på hotellet ved innsjekk, vi hadde suite og denne var noe liten/lav standard etter hva jeg er vant til fra andre steder. Uansett var det bra, vi manglet vel noe aircondition på rommet eller at denne var styrt litt høyt sentralt. Andre ting som trekker ned var sure folk i baren, vi skulle ta en drink før sengetid og fikk streng beskjed om å sette oss ned for å få bestilt. Dette gjorde vi selvsagt, men det gjorde ikke de 4 parene som kom bak oss, noe som resulterte i at de fikk servert før oss. Jeg gikk til slutt til baren og bestilte, noe som kunne vært gjort først.

Ellers bra pris, bra beliggenhet, trivelige og behjelpelige personell i resepsjonen. God frokost selv i korona tidene. Veldig effektiv måte å gjøre det på.

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, espens954
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Elisabet S, Manager på Clarion Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juli 2020

Kjære Espen

Først og fremst vil jeg bare takke deg så mye for at du tok deg tid til å gi oss en review etter oppholdet ditt hos oss på Clarion Hotel Stavanger. Dette er superviktig for oss, for hvis det er noe vi bør gjøre bedre vil vi gjerne vite om det. Jeg er lei meg for at det ble for varmt på rommet ditt, og jeg håper du fikk svingt innom resepsjonen for å låne med deg en vifte. Ellers er det også trist å lese at ikke dere følte dere spesielt velkommen i baren vår. Smittevernsreglene er slik at vi ikke får lov til å servere gjester i baren og at de er nødt til å sitte ned. Dog skal dette være likt for alle og det skal informeres om på en positiv og fin måte.

Veldig kjekt å lese at dere følte dere godt ivaretatt av resepsjonistene våre og at frokosten falt i smak- Det varmer.

Ønsker dere en herlig sommer videre og håper virkelig vi får muligheten til å ønske dere velkommen tilbake igjen til oss i fremtiden!

Hilsen
Elisabet & Team Clarion Hotel Stavanger

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser