Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 180
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 181
Vis tilbud
FindHotel
USD 161
Vis tilbud
Hotels.comUSD 181
PricelineUSD 180
ZenHotels.comUSD 190
Se alle 15 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 064)
Filtrer anmeldelser
1 064 resultater
Vurdering fra reisende
524
395
97
37
11
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
524
395
97
37
11
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 1 064 anmeldelser
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Strålende beliggenhet - gangavstand til «alt». Fantastisk utsikt fra de øverste etasjene (inkludert sky-baren og treningsrommet).
Frokosten hadde godt utvalg, god plass (fordi man måtte booke tidspunkt pga Covid, men) og det var ikke kø noe sted. To negative ting: Andre hoteller klarer å betjene rom til tross for covid-restriksjoner, så Clairon Stavanger kan også klare å utstyre folk med rene håndklær og dopapir. Og bartenderne på toppen kan ta inn over seg at «wait to be seated» forutsetter at de møter folk i døra. På motsatt ende av skalaen : fantastisk betjening i middagsrestauranten!

Romtips: Treningsrommet og/ eller sky-baren har fantastisk utsikt!
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, OyvindMG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2021

Fikk ikke bestille room-service, selv om jeg tidligere hadde fått bekreftet både av personell og på nettside at det skulle være tilgjengelig. Lå og så på 3 spindelvev men jeg lå i sengen. Fant chips på gulvet. Store mengder støv på forskjellige overflater. Gardiner var slitt og skitten. Møbler var slitt og stygg. Kabler og ledninger var ikke montert på en ryddig og pen måte.

Rom: Suite, 2400kr natten

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, JonelNOR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2021

Vi booket suite for å få god plass med to barn. Denne suiten var veldig liten, på størrelse med et superiorrom andre steder. Rommet var veldig gammelt og slitt. Stoler var skjeve og knirket. Sprutemerker på veggene. Gammelt spindelvev i taket. Møblene var ødelagte og slitte og ikke en suite verdig. Sengegavlen var bulket inn og så herjet ut. Teppet var slitt og fult i flekker. På badet var det sprekk i slangen til dusjen og midt under dusjingen falt dusjhodet av. Rommet var over 20år gammelt og bar veldig preg av dette. Ekstra senger til barna stod utenfor døren og de måtte vi ta inn og re opp selv. Hele gangen utenfor rommet var fult i traller med gammelt sengetøy og de stod der hele oppholdet. Ba om å få ekstra rengjøring av rommet og da kom det to stykker og var oppgitt for at v klagde g sa flere ganger at dette er gamle rim som var over 20år og lite de kunne gjøre.

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, dangje
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

Hyggelig og bara hotell i kjent stil.

Hotell kjeden leverer trygt og godt produkt uten overraskelser, men hyggelig.

Velkomsten var god og betjeningen hyggelig.

Atmosfæren er hyggelig.

Hotellet er rent og innbydende i felles områdene.

Rommet er som forventet. Ikke spennende men OK for noen netter. Rent og pent.

Kommer gjerne igjen

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, janfrodeh2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juli 2021

Folkene som jobber der. De er alle så positive, vennlige og imøtekommende. Hele linja fra resepsjon, restaurant og bar til housekeeping.
I tillegg er beliggenheten perfekt til sentrum og sengene er i en egen klasse !

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, Espen K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser