Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell bidragsyter og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Besvart 16. aug. 2022
Takker så mye for at du valgte å bo med oss og for å ta deg tid til å gi oss tilbakemelding på deres opphold. Vi har tre el bil ladere i hotellgarasjen som styres av easy park. Vi stenger selvsagt ikke av strømmen i vårt eget anlegg så her må det ha vært en misforståelse. Dette tar vi selvsagt tak i med easy park og vi skal sørge for at alle el biler selvsagt skal få kunne lade hos oss. Når det gjelder på våre hotellpriser så varierer de etter etterspørsel. Er en ikke så låst på dato og er ute og booker i god tid så kan en gjøre gode kupp samt regsitrere seg med bonus program som gir ytterligere rabatter.
Håper dere vil komme tilbake å bo med oss igjen!
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC og dens partnere.
Flott familiehotell med basseng for de minste. Standard rom ble litt trangt for en familie på 4, så gå gjerne for noe større! Frokosten var den samme hver eneste dag, så du går fort lei! Men for all del… vi liker oss der trossalt
Dato for oppholdet: juli 2022
Verdi
Sted
Sovekvalitet
Rom
Renslighet
Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne forretningen bruker verktøy levert av Tripadvisor (eller en annen offisiell partner for innsamling av anmeldelser) for å oppfordre til og samle inn gjesteanmeldelser, inkludert denne.
Spør Jon_med_familie om Scandic Royale Hotel, Stavanger
Takk, Jon_med_familie
Linda Pedersen, Daglig leder på Scandic Royale Hotel, Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2022
Hei Jon med familie! Takker så mye for at dere valgte å bo med oss og for å ta deg tid til å gi oss tilbakemelding på deres opphold. Det er så hyggelig å lese at dere hadde et flott opphold. Standard rommene vår kan fort bli litt trange for 4 i en familie og vi kan da anbefale familierommene, superior rommene samt også mulighet å booke to standard rom med dør imellom hvor det ene kan bookes på teenage pris. Dette kan gjøres med å ta direkte kontakt med hotellet. Vi håper dere kommer tilbake og ønsker dere en riktig fin ferie videre.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Fantastisk hotell med veldig fine og romslige rom! Personalet er alltid hjelpsomme og fikser for at du skal ha et best mulig opphold. Bassenget er rolig etter 21 og det kan kjøpes drikke. Veldig god frokost også som konstant fylles opp! God restaurant på hotellet også
Dato for oppholdet: juli 2022
Reisetype: Reiste med venner
Spør Emilie W om Scandic Royale Hotel, Stavanger
Takk, Emilie W
Linda Pedersen, Daglig leder på Scandic Royale Hotel, Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2022
Hei Emilie. Vi takker så mye for at du valgte å bo med oss og for å ta deg tid til å gi oss slik en flott tilbakemelding. Velkommen tilbake!
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Flott hotellopphold, god frokost og fin beliggenhet. Fornøyd. Hadde flere møter i sentrum, så det passet bra å bruke Royal. Fikk dessverre ikke testet ut Roast Restaurant denne gangen, men gleder meg til neste gang.
Dato for oppholdet: mars 2022
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Sted
Sovekvalitet
Service
Spør Karin A om Scandic Royale Hotel, Stavanger
Takk, Karin A
Linda Pedersen, Daglig leder på Scandic Royale Hotel, Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2022
Hei Karin. Vi takker så mye for at du valgte å bo med oss og for å ta deg tid til å gi oss slik en fin tilbakemelding. Så hyggelig å lese at alt var topp og vi håper får mulighet til å prøve vår restaurant Roast ved neste opphold. Velkommen tilbake!
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Barnevennlig. Koselig. Sentralt. Bra rom. Hyggelige folk. Basseng. God frokost! Bra service. De som vasker rundt var veldig hyggelige og behjelpelig! Dette absolutt en plass som jeg anbefaler og kommer til å reise tilbake ved senere anledning.
Dato for oppholdet: desember 2021
Spør mach41977 om Scandic Royale Hotel, Stavanger
Takk, mach41977
Tusen takk for at du valgte å bo med oss og for å ta deg tiden ti lå gi oss slik en flott tilbakemelding på deres opphold. Dette gleder oss stort og skal absolutt deles med alle mine fantastiske kollegaer her på Royal. Velkommen tilbake!