Scandic hotellene, har gjennomgående god kvalitet. Så også på dette hotellet i Stavanger. Det som imidlertid var negativt, kan med letthet endres til det bedre. Da vi ankom frokost rommet, var det smekkfullt. Mange enslige satt ved bord for fire personer, og opptok plass for mange andre. Det tok oss over en time å få plass. da var det like før vi bestemte oss for å ta frokosten et annet sted! Vi forstår at det kan oppstå visse topper, og at avviklingen av frokosten kan by på problemer med logistikken, men ved oppmerksomhet mot nevnte problem, ville langt flere gjester kunne få sin frokost uten å måtte stå og vente på ledig bord i lang tid. Så vi ble tildelt et skittent, ledig bord , en halv time før frokosten tok slutt. Dermed ble det et unødig jag på å "komme i mål" med å forsyne både seg selv og barna vi hadde med. Når vi så gjør betjeningen oppmerksomme på at det hverken lå rene gafler eller dype skåler tilgjengelig, og det tar unødig lang tid å bringe dette i orden, blir man lett provosert. På de fleste hotell vi har frekventert, har betjeningen opplyst gjestene om at tiden for frokosten er i ferd med å løpe ut. Slik at gjestene kan velge om de vil hente noe før "dead line". Men slik er det ikke her!!!! Som et gufs, forsvinner all maten uten en lyd. Det er mulig...Scandic hotellene, har gjennomgående god kvalitet. Så også på dette hotellet i Stavanger. Det som imidlertid var negativt, kan med letthet endres til det bedre. Da vi ankom frokost rommet, var det smekkfullt. Mange enslige satt ved bord for fire personer, og opptok plass for mange andre. Det tok oss over en time å få plass. da var det like før vi bestemte oss for å ta frokosten et annet sted! Vi forstår at det kan oppstå visse topper, og at avviklingen av frokosten kan by på problemer med logistikken, men ved oppmerksomhet mot nevnte problem, ville langt flere gjester kunne få sin frokost uten å måtte stå og vente på ledig bord i lang tid. Så vi ble tildelt et skittent, ledig bord , en halv time før frokosten tok slutt. Dermed ble det et unødig jag på å "komme i mål" med å forsyne både seg selv og barna vi hadde med. Når vi så gjør betjeningen oppmerksomme på at det hverken lå rene gafler eller dype skåler tilgjengelig, og det tar unødig lang tid å bringe dette i orden, blir man lett provosert. På de fleste hotell vi har frekventert, har betjeningen opplyst gjestene om at tiden for frokosten er i ferd med å løpe ut. Slik at gjestene kan velge om de vil hente noe før "dead line". Men slik er det ikke her!!!! Som et gufs, forsvinner all maten uten en lyd. Det er mulig det er slik denne hotelledelsen har valgt å gjøre det, men at de utvilsomt hadde tjent på å endre praksis, er ganske sikkert. Vi observerte flere familier som ble ganske så betuttet da alt plutselig var borte, uten et varsel. Bestilling av tid i badelandet/bassenget, var tilnærmet en vits! Vi så jo med egne øyne at folk kom og gikk uten kontroll av noe slag. Dermed var bassenget overfylt en periode. Men slikt er kanskje ledelsen totalt uinteressant? Sommervikarer overalt og masse turister. For en herlig miks!Mer
Vis mindre