Steinar H
Trondheim, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 26. des. 2018via mobile enheter
Dato for oppholdet: desember 2018
VibekeFjordbakk, General ManagerScandic Stavanger Park, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 31. des. 2018
Kjære Steinar,

Tusen takk for en fantastisk fin tilbakemelding, dette setter vi stor pris på alle sammen!
Vi ønsker deg et riktig godt nytt år og håper vi sees igjen i 2019 :-)

8.2 km fra Scandic Stavanger Park
  • travelup.com
1.0 km fra Scandic Stavanger Park
0.3 km fra Scandic Stavanger Park
Oppvarmet basseng
2.8 km fra Scandic Stavanger Park
0.3 km fra Scandic Stavanger Park
0.4 km fra Scandic Stavanger Park
Quiet, central location. 5 mins from Preikestolen ferry.
0.4 km fra Scandic Stavanger Park
10.0 km fra Scandic Stavanger Park
0.8 km fra Scandic Stavanger Park
Kjæledyr tillatt
0.7 km fra Scandic Stavanger Park
Se flere hoteller i Stavanger
Anmeldt 13. desember 2018

Tilbake til hotellet etter et års opphold. Denne gang weekendbesøk med mann på førjulskos. Like hyggelig velkomst fra resepsjon til restaurant/frokost som alltid. Nye, moderne og fine rom, stille og fredelig. Nyoppusset overalt og stilig design var det også blitt. perfekt plassering mht reise til og fra, kort vei til busstasjon, tog, flybuss etc.

Takk, SolveigG59
VibekeFjordbakk, General Manager på Scandic Stavanger Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. desember 2018

Kjære Solveig,

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en herlig tilbakemelding til oss etter deres opphold. Dette setter vi stor pris på alle sammen. Så hyggelig å lese at dere har hatt en fin førjulshelg hos oss.
Hjertelig velkommen tilbake skal dere være :-)

Julehilsener fra Vibeke & Team Park

Anmeldt 12. desember 2018

Hotellet har en veldig fin beligenhet .Kort vei til kulturopplevelser ,parkeringshus og sentrum av Stavanger. Rommene er store og gode,og det er veldig bra for oss reisende som er der en uke i slengen. Koselig og hyggelig betjening , jeg stortrives på dette hotellet.

Dato for oppholdet: november 2018
Takk, janicke tvedt h

Kjære Janicke,

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding her på TripAdvisor!
Vi setter stor pris på deg som vår "stamgjest" :-)
Ha en riktig fin førjulstid!

Anmeldt 11. desember 2018

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
VibekeFjordbakk, General Manager på Scandic Stavanger Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. desember 2018

Anmeldt 8. desember 2018 via mobile enheter

Noe slitt hotell. Store rom, veldig bra. Uheldigvis veldig støvete. Lenestolen var full av gamle smuler. Mellom sengene var det mye hår. Kjøleskapet på rommet virket ikke.Så dette må det skjerpes på. Nydelig frokost. God beliggenhet. Grei service. Litt for ivrig for å rydde vekk etter frokost, dvs vi hadde servert oss drikke og noe annet, la det på bordet, hentet mat og alt var ryddet vekk når vi ankom bordet.Tom rom nøkkel vårt ble levert resepsjonen.

2  Takk, 550mariettaa

Hei marietta,

Tusen takk for din tilbakemelding. Vi tar med oss all feedback i vårt arbeid med å forbedre din opplevelse hos oss.
Vi håper å se dere igjen snart!

Anmeldt 25. november 2018

Imponert over rommet, det var stort og fint. Hyggelig betjening og som alltid hos Scandic var frokosten nydelig! Vannkoker, strykejern, sofa, skrivebord, god seng, TV som kunne snus så man kunne se tv i sengen og et stort pluss for kjøleskap så vi kunne sette inn våre egne ting. Det er første hotellet jeg har sett det på. Eneste minuset er at det ikke var ekstra sengesett til ekstra pute og dyne som lå i garderobeskapet. I tillegg var det noe som så ut som blodflekk på puten. Dette hadde vi unngått å se hvis det var putetrekk på. Vi kunne såklart bedt om et putetrekk, men det var så sent at vi gadd ikke.

Dato for oppholdet: november 2018
Takk, kristinsolberg
VibekeFjordbakk, General Manager på Scandic Stavanger Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. desember 2018

Hei Kris!

Tusen takk for din tilbakemelding, dette setter vi stor pris på :-)
Vi er så stolte av våre store og komfortable rom, med alle fasiliteter som skal til for at man skal få et flott opphold.
Det skal være ett ekstra sett ferdig oppredd dyne og pute på rommet, så her har vi hatt en svikt i rutinene - og puten har vi byttet ut. Takk for at du gjorde oss oppmerksomme på det.

Vi håper å se dere igjen snart!

Beste ønsker om en god førjulstid,
Vibeke & Team Park