Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Expedia.com
USD 173
Vis tilbud
Booking.com
USD 173
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Trip.com
USD 173
USD 169
Vis tilbud
Hotels.comUSD 173
TravelocityUSD 173
CheapTicketsUSD 173
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (579)
Filtrer anmeldelser
579 resultater
Vurdering fra reisende
309
161
68
28
13
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
309
161
68
28
13
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2732 av 579 anmeldelser
Anmeldt 10. juli 2020

Var her i to netter, rommet var kjempesvært, sengene gode å sove i og frokostbuffen hadde akkurat det vi ønsket oss til frokost. Hotellet ligger veldig nærme sentrum så det var bare en spasertur ned og parkering er like i nærheten av hotellet så alt var veldig tilgjengelig. Bruker gjerne dette hotellet igjen neste gang vi er i Stavanger.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, piamH9873BU
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Javier Mata, General Manager på Scandic Stavanger Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. desember 2020

Hei Piam,
Tusen takk for hyggelig tilbakemeldingen fra deg. Så bra at dere likte belighetet , store rom og frokosten vår :-)
Dette setter vi stor pris på.
Hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning :-)

Javier Mata, General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020

Har bodd på hotellet før. Kjempe flott hotel, nært til sentrum. Takterrasse i 5 og 8 etg. Kjempe god frokost til kl. 11.00 i helgen. Rommene er koselig og sengene er gode.
Lå i 2. etg. kunne gjerne bodd i 5 etg. Men ingen problem.
Bor der gjerne igjen.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, D4057EVanitak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Javier Mata, General Manager på Scandic Stavanger Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. desember 2020

Hei,
Tusen takk for din tilbakemelding. Gi oss en lyd ved neste opphold slik at dere får rom i 5 eller 8. etasje :-)

Hilsen

Javier Mata, General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020

Flott hotell perfekt beliggenhet. Hyggelig personale. Spesielt javier i frokost salen. Tar godt vare på barna og ga de ekstra service hver dag. Vi var der 5 dager og reiser gjerne tilbake. Litt harde senger og mye støv etter lock dovn fra covid 19. Men ellers helt tipp topp.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, majagylterud
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Javier Mata, General Manager på Scandic Stavanger Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. desember 2020

Hei Maja,
Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding.
Veldig kjekt å lese at dere trivdes hos oss og at dere blir fornøyd med meg på frokosten :-)
Velkommen tilbake :-).

Med vennlig hilsen
Javier, General Manager.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. februar 2020

Dato for oppholdet: februar 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
JavierMata79, General Manager på Scandic Stavanger Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. mars 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 9. februar 2020

Dato for oppholdet: februar 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
JavierMata79, General Manager på Scandic Stavanger Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. mars 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser