Hei Cathrine,
Tusen takk for din tilbakemelding om frokosten; det hjelper oss å bli bedre. Jeg beklager dersom renholdet på rommet ikke var godt nok, og jeg er enig med deg i at dette er noe en skal kunne forvente når man er på hotellbesøk. Når det gjelder din reaksjon på at man ikke kan bruke fellestoalettene på hotellet, så vil jeg understreke at i motsetning til på offentlige steder så har alle hotellgjestene mulighet til å bruke eget toalett, og derfor av smittevernhensyn, har Scandic felles retningslinjer om at det er disse som skal brukes nå. Når det gjelder retningslinjer for heis, har jeg forståelse for at du opplever at det kan føre til unødig ventetid, men igjen vil jeg understreke at vi følger felles retningslinjer for smittevern, og selv om jeg forstår at det kan oppleves unødvendig, så krever den situasjonen vi er i per i dag at vi alle tar slike forhåndsregler.
Til tross for dette håper jeg at dere kommer tilbake til Scandic Park ved en annen anledning og at dere da kan få en fullverdig opplevelse av hotellet. Ta gjerne kontakt med meg på javier.mata@scandichotels.com
Mvh
Javier Mata / General Manager