Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 186
Vis tilbud
Booking.com
USD 186
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Destinia.com
USD 164
Vis tilbud
Hotels.comUSD 186
ScandicHotels.comUSD 186
Trip.comUSD 189
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (590)
Filtrer anmeldelser
590 resultater
Vurdering fra reisende
316
162
71
28
13
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
316
162
71
28
13
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2631 av 590 anmeldelser
Anmeldt 27. juli 2020

Vi hadde bestilt "Master suite". Skulle bare ha en kort opphold i Stavanger, og ville overraske ungene med et litt fint rom.

I bestillingsbekreftelsen og på nettsidene vises fine bilder og rommet kalles "master suite". På døren til rommet stod det også "suite". Dette er ekstremt misvisende.

Rommet var preget av sterkt forfall. Lister falt av, brukket list ved dør, panelovn og lister liggende på gulv, revnet tapet, stoler som var revnet opp, store og stygge flekker i sofa (ekkelt). Ledninger med "sukkerbit " kobling liggende på gulvet. Miljø fokus hos Scandic, men stort sett alle lyspærer av gammel glødetype. Kan sikkert også nevne andre ting også.

En annen, kanskje bagatell, men kun 2 vannglass (engangs) på badet. Selv om vi var fire.

Rommet er jo romslig og plassering er god, men når dere kaller det "Master suite" og har fine bilder føler vi oss lurt.
På hjemmesiden står det blant annet "bo komfortabelt på rom med høy standard". Dette rommet hadde ikke høy standard i det hele tatt. Kan ikke anbefale dette hotellet selv om vi fikk avslag på prisen.

Det som trekker opp er plassering og de ansatte. De ansatte virket serviceinnstilt og hyggelige.
Har også sendt epost til hotellet og kundeservice hos Scandic. Ingen av de har svart.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, to723
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Javier Mata, General Manager på Scandic Stavanger Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

Hei,
La meg først takke at du gir oss tilbakemelding på ditt siste opphold. Vi jobber for å ha gjester som skryter og ingen som klager, men dessverre har vi ikke levert slik vi skal overfor dere.
Jeg vil be om unnskyldning for rom og for ikke å kunne tilby standard på rommet vårt og som våre gjester forventer fra hotellet.
Hyggelig å lese at de ansatte leverte en god service under deres oppholdet.
Igjen takk for at du tar kontakt med oss, dette gjør oss bedre.
Mvh
Javier Mata / General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Javier Mata, General Manager på Scandic Stavanger Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. august 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 26. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Javier Mata, General Manager på Scandic Stavanger Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. august 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Vi bodde fra torsdag til søndag i juli. Rommene var fine, og frokosten hadde et bra utvalg. Serverer ikke bacon, og det er et minus. Det var veldig dårlig luft på rommet, så vi måtte ha vinduene oppe. Problemet er at hotellet ligger inntil en ekstremt travel vei, så vi slet med å sove på grunn av støyen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Mrekran
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Javier Mata, General Manager på Scandic Stavanger Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

Hei Mrekran,
Tusen takk for tilbakemeldingen fra deg. Så bra at dere likte våre fine rom og frokosten vår (til tross hadde vi ikke bacon).
jeg er ikke fornøyd med at dere hadde problemer med å sove på riktig møte.
Håper å se dere her igjen :-)
Med vennlig hilsen
Javier, General Manager.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig personale, men det hjelper ikke stort når renholdet ikke er bra.

"Covid-19 frokost" opplevdes som kaotisk og mangelfull. Ofte tom for glass, servietter og bestikk. Svært trang buffé, hvor 1-meters avstand er urealistisk å oppnå ettersom man går ut, samme vei som man går inn.

Toalett i resepsjon er stengt grunnet koronaviruset, likevel er alle offentlige toaletter i Stavanger åpen. Ikke særlig praktisk for familier med barn hvor man må opp flere etasjer for å komme seg til toalettet. I heisen er det kun lov å være max 2 personer (utenom hvis man er ikke samme familie/bor på samme rom) og derav kan det resultere i unødvendig ventetid til heisen kommer. Kan selvsagt ta trappen, men det er igjen upraktisk om man har en eller flere tissetrengte barn.

Hotellets rom har behov for oppussing og det bærer stort preg av slitasje.

Hotellet er sentralt og personalet er behjelpelig og vennlige, men det anses som en selvfølge når man betaler for opphold på hotell - like mye som man tar en selvfølge at renholdet er bra og gode tiltak for smittevern i denne pandemien.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 721cathrinee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Javier Mata, General Manager på Scandic Stavanger Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020

Hei Cathrine,
Tusen takk for din tilbakemelding om frokosten; det hjelper oss å bli bedre. Jeg beklager dersom renholdet på rommet ikke var godt nok, og jeg er enig med deg i at dette er noe en skal kunne forvente når man er på hotellbesøk. Når det gjelder din reaksjon på at man ikke kan bruke fellestoalettene på hotellet, så vil jeg understreke at i motsetning til på offentlige steder så har alle hotellgjestene mulighet til å bruke eget toalett, og derfor av smittevernhensyn, har Scandic felles retningslinjer om at det er disse som skal brukes nå. Når det gjelder retningslinjer for heis, har jeg forståelse for at du opplever at det kan føre til unødig ventetid, men igjen vil jeg understreke at vi følger felles retningslinjer for smittevern, og selv om jeg forstår at det kan oppleves unødvendig, så krever den situasjonen vi er i per i dag at vi alle tar slike forhåndsregler.

Til tross for dette håper jeg at dere kommer tilbake til Scandic Park ved en annen anledning og at dere da kan få en fullverdig opplevelse av hotellet. Ta gjerne kontakt med meg på javier.mata@scandichotels.com

Mvh
Javier Mata / General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser