Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Padila176
Stavanger, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 8. aug. 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Javier Mata, General ManagerScandic Stavanger Park, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 15. des. 2020
Hei Padila,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og håper å se dere igjen .

Med vennlig hilsen

Javier, General Manager


Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 2 264
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 2 467
  • Agoda.com
    kr 2 196
  • Hotels.com
    kr 2 470
0.8 km fra Scandic Stavanger Park
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
kr 1 681
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 1 824
  • Agoda.com
    kr 1 624
  • Hotels.com
    kr 1 827
0.6 km fra Scandic Stavanger Park
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 599
kr 1 300
  • Strawberry Hotels
    kr 1 599
  • Expedia.com
    kr 1 405
  • Hotels.com
    kr 1 407
0.6 km fra Scandic Stavanger Park
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
kr 1 910
  • Priceline
  • Vio.com
    kr 1 900
  • Trip.com
    kr 1 897
0.3 km fra Scandic Stavanger Park
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 861
  • Strawberry Hotels
    kr 2 290
  • travelup.com
    kr 1 766
  • Expedia.com
    kr 2 012
0.3 km fra Scandic Stavanger Park
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 922
  • Expedia.com
    kr 976
  • Agoda.com
    kr 816
  • Hotels.com
    kr 845
1.3 km fra Scandic Stavanger Park
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 296
  • Strawberry Hotels
  • travelup.com
    kr 1 230
  • Expedia.com
    kr 1 401
2.8 km fra Scandic Stavanger Park
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 649
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
    kr 1 649
  • Vio.com
    kr 1 351
  • Scandic Hotels
    kr 1 550
8.2 km fra Scandic Stavanger Park
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 698
Fullt refunderbart
    5.1 km fra Scandic Stavanger Park
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Se flere hoteller i Stavanger
    Anmeldelser (666)
    Filtrer anmeldelser
    666 resultater
    Vurdering fra reisende
    346
    186
    80
    33
    21
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    346
    186
    80
    33
    21
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    7176 av 666 anmeldelser
    Anmeldt 27. juli 2020

    Vi hadde bestilt "Master suite". Skulle bare ha en kort opphold i Stavanger, og ville overraske ungene med et litt fint rom.

    I bestillingsbekreftelsen og på nettsidene vises fine bilder og rommet kalles "master suite". På døren til rommet stod det også "suite". Dette er ekstremt misvisende.

    Rommet var preget av sterkt forfall. Lister falt av, brukket list ved dør, panelovn og lister liggende på gulv, revnet tapet, stoler som var revnet opp, store og stygge flekker i sofa (ekkelt). Ledninger med "sukkerbit " kobling liggende på gulvet. Miljø fokus hos Scandic, men stort sett alle lyspærer av gammel glødetype. Kan sikkert også nevne andre ting også.

    En annen, kanskje bagatell, men kun 2 vannglass (engangs) på badet. Selv om vi var fire.

    Rommet er jo romslig og plassering er god, men når dere kaller det "Master suite" og har fine bilder føler vi oss lurt.
    På hjemmesiden står det blant annet "bo komfortabelt på rom med høy standard". Dette rommet hadde ikke høy standard i det hele tatt. Kan ikke anbefale dette hotellet selv om vi fikk avslag på prisen.

    Det som trekker opp er plassering og de ansatte. De ansatte virket serviceinnstilt og hyggelige.
    Har også sendt epost til hotellet og kundeservice hos Scandic. Ingen av de har svart.

    Dato for oppholdet: juli 2020
      • Sovekvalitet
      • Renslighet
      • Service
    Takk, to723
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Javier Mata, General Manager på Scandic Stavanger Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

    Hei,
    La meg først takke at du gir oss tilbakemelding på ditt siste opphold. Vi jobber for å ha gjester som skryter og ingen som klager, men dessverre har vi ikke levert slik vi skal overfor dere.
    Jeg vil be om unnskyldning for rom og for ikke å kunne tilby standard på rommet vårt og som våre gjester forventer fra hotellet.
    Hyggelig å lese at de ansatte leverte en god service under deres oppholdet.
    Igjen takk for at du tar kontakt med oss, dette gjør oss bedre.
    Mvh
    Javier Mata / General Manager

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 27. juli 2020

    Dato for oppholdet: juli 2020
    • Reisetype: Reiste med familie
      • Verdi
      • Sted
      • Sovekvalitet
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Javier Mata, General Manager på Scandic Stavanger Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. august 2020

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
    Anmeldt 26. juli 2020

    Dato for oppholdet: juli 2020
    • Reisetype: Reiste med familie
      • Verdi
      • Sted
      • Sovekvalitet
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Javier Mata, General Manager på Scandic Stavanger Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. august 2020

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
    Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

    Vi bodde fra torsdag til søndag i juli. Rommene var fine, og frokosten hadde et bra utvalg. Serverer ikke bacon, og det er et minus. Det var veldig dårlig luft på rommet, så vi måtte ha vinduene oppe. Problemet er at hotellet ligger inntil en ekstremt travel vei, så vi slet med å sove på grunn av støyen.

    Dato for oppholdet: juli 2020
    Reisetype: Reiste med familie
    Takk, Mrekran
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Javier Mata, General Manager på Scandic Stavanger Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

    Hei Mrekran,
    Tusen takk for tilbakemeldingen fra deg. Så bra at dere likte våre fine rom og frokosten vår (til tross hadde vi ikke bacon).
    jeg er ikke fornøyd med at dere hadde problemer med å sove på riktig møte.
    Håper å se dere her igjen :-)
    Med vennlig hilsen
    Javier, General Manager.

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

    Hyggelig personale, men det hjelper ikke stort når renholdet ikke er bra.

    "Covid-19 frokost" opplevdes som kaotisk og mangelfull. Ofte tom for glass, servietter og bestikk. Svært trang buffé, hvor 1-meters avstand er urealistisk å oppnå ettersom man går ut, samme vei som man går inn.

    Toalett i resepsjon er stengt grunnet koronaviruset, likevel er alle offentlige toaletter i Stavanger åpen. Ikke særlig praktisk for familier med barn hvor man må opp flere etasjer for å komme seg til toalettet. I heisen er det kun lov å være max 2 personer (utenom hvis man er ikke samme familie/bor på samme rom) og derav kan det resultere i unødvendig ventetid til heisen kommer. Kan selvsagt ta trappen, men det er igjen upraktisk om man har en eller flere tissetrengte barn.

    Hotellets rom har behov for oppussing og det bærer stort preg av slitasje.

    Hotellet er sentralt og personalet er behjelpelig og vennlige, men det anses som en selvfølge når man betaler for opphold på hotell - like mye som man tar en selvfølge at renholdet er bra og gode tiltak for smittevern i denne pandemien.

    Dato for oppholdet: juli 2020
    Reisetype: Reiste med familie
    Takk, 721cathrinee
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Javier Mata, General Manager på Scandic Stavanger Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020

    Hei Cathrine,
    Tusen takk for din tilbakemelding om frokosten; det hjelper oss å bli bedre. Jeg beklager dersom renholdet på rommet ikke var godt nok, og jeg er enig med deg i at dette er noe en skal kunne forvente når man er på hotellbesøk. Når det gjelder din reaksjon på at man ikke kan bruke fellestoalettene på hotellet, så vil jeg understreke at i motsetning til på offentlige steder så har alle hotellgjestene mulighet til å bruke eget toalett, og derfor av smittevernhensyn, har Scandic felles retningslinjer om at det er disse som skal brukes nå. Når det gjelder retningslinjer for heis, har jeg forståelse for at du opplever at det kan føre til unødig ventetid, men igjen vil jeg understreke at vi følger felles retningslinjer for smittevern, og selv om jeg forstår at det kan oppleves unødvendig, så krever den situasjonen vi er i per i dag at vi alle tar slike forhåndsregler.

    Til tross for dette håper jeg at dere kommer tilbake til Scandic Park ved en annen anledning og at dere da kan få en fullverdig opplevelse av hotellet. Ta gjerne kontakt med meg på javier.mata@scandichotels.com

    Mvh
    Javier Mata / General Manager

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Vis flere anmeldelser